free download 78 travel guides written by experts

BitDefender ofera stagii de practica pe durata verii, ca partener principal

in programul “Stagii pe Bune”

BitDefender, liderul pieţei locale de securitate, este pentru cel de-al doilea an consecutiv partener principal în programul „Stagii pe Bune” organizat de Asociaţia “Studenţi şi profesionişti IT&C” (ASPI). În cadrul proiectului, BitDefender va oferi studenţilor stagii de practică desfăşurate în perioada 1 iulie – 1 octombrie 2011.

Aflat la a şaptea ediţie, “Stagii pe Bune” îşi propune să ofere studenţilor de la facultăţi cu profil IT&C şansa de a participa la programe de internship în cadrul unor companii de renume din domeniu. Programul se desfăşoară la nivel naţional, cu accent pe cele mai importante centre educaţionale IT&C din România: Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi Cluj.

„Stagiile de internship joacă un rol extrem de important în dezvoltarea profesională a tinerilor, fiind cel mai bun mod pentru ei de a se familiariza cu rigorile unui post într-o companie care îi interesează”, a declarat Carmen Buruiană, HR Manager al BitDefender. „Dincolo de cunoştinţele dobândite la facultate, integrarea într-o echipă sau cerinţele specifice ale companiei sunt factori la fel de importanţi în alegerea unui loc de muncă. De aceea, experienţa internship-urilor este contactul necesar cu realitatea al studenţilor, dar şi o cerinţă obligatorie la angajare pentru multe companii”, a continuat aceasta.

BitDefender caută studenţi interesaţi de securitatea informatică şi pasionaţi de dezvoltare de software şi dezvoltare web, punând la dispoziţie 18 posturi de junior dezvoltatori C/C++, ingineri testare şi specialişti dezvoltare web. Studenţii şi masteranzii se pot înscrie la stagiile de practică BitDefender pe site-ul www.stagiipebune.ro, începând cu data de 21 martie, până pe 29 mai. Rezultatele selecţiei vor fi afişate pe site, în luna iunie.

Prin programul Academica, înfiinţat în 2009, BitDefender şi-a asumat misiunea de a susţine proiectele dedicate studenţilor şi de a promova excelenţa în educaţie. Toate proiectele BitDefender în această zonă se găsesc pe: //www.bitdefender.ro/site/Main/view/academica.html

Toate denumirile şi numele de produs menţionate mai sus aparţin deţinătorilor de drept şi pot fi mărci înregistrate ale acestora.

Bucuresti, 21.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *