expoplast Sibiu 2019

BitDefender ofera stagii de practica pe durata verii, ca partener principal

in programul “Stagii pe Bune”

BitDefender, liderul pieţei locale de securitate, este pentru cel de-al doilea an consecutiv partener principal în programul „Stagii pe Bune” organizat de Asociaţia “Studenţi şi profesionişti IT&C” (ASPI). În cadrul proiectului, BitDefender va oferi studenţilor stagii de practică desfăşurate în perioada 1 iulie – 1 octombrie 2011.

Aflat la a şaptea ediţie, “Stagii pe Bune” îşi propune să ofere studenţilor de la facultăţi cu profil IT&C şansa de a participa la programe de internship în cadrul unor companii de renume din domeniu. Programul se desfăşoară la nivel naţional, cu accent pe cele mai importante centre educaţionale IT&C din România: Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi Cluj.

„Stagiile de internship joacă un rol extrem de important în dezvoltarea profesională a tinerilor, fiind cel mai bun mod pentru ei de a se familiariza cu rigorile unui post într-o companie care îi interesează”, a declarat Carmen Buruiană, HR Manager al BitDefender. „Dincolo de cunoştinţele dobândite la facultate, integrarea într-o echipă sau cerinţele specifice ale companiei sunt factori la fel de importanţi în alegerea unui loc de muncă. De aceea, experienţa internship-urilor este contactul necesar cu realitatea al studenţilor, dar şi o cerinţă obligatorie la angajare pentru multe companii”, a continuat aceasta.

BitDefender caută studenţi interesaţi de securitatea informatică şi pasionaţi de dezvoltare de software şi dezvoltare web, punând la dispoziţie 18 posturi de junior dezvoltatori C/C++, ingineri testare şi specialişti dezvoltare web. Studenţii şi masteranzii se pot înscrie la stagiile de practică BitDefender pe site-ul www.stagiipebune.ro, începând cu data de 21 martie, până pe 29 mai. Rezultatele selecţiei vor fi afişate pe site, în luna iunie.

Prin programul Academica, înfiinţat în 2009, BitDefender şi-a asumat misiunea de a susţine proiectele dedicate studenţilor şi de a promova excelenţa în educaţie. Toate proiectele BitDefender în această zonă se găsesc pe: //www.bitdefender.ro/site/Main/view/academica.html

Toate denumirile şi numele de produs menţionate mai sus aparţin deţinătorilor de drept şi pot fi mărci înregistrate ale acestora.

Bucuresti, 21.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *