free download 78 travel guides written by experts

BitDefender obtine inca o certificare din partea laboratoarelor AV-Comparatives

BitDefender primeşte cea mai înaltă certificare – Advanced+ – pentru impactul soluţiei antivirus asupra performanţelor sistemului

BitDefender Antivirus 2008 a primit cea mai înaltă certificare AV-Comparatives, Advanced+, pentru cel mai scăzut impact asupra performanţelor PC-urilor, anunţă astăzi BitDefender®. Testul AV-Comparatives s-a derulat în două secţiuni şi a inclus 16 produse antivirus. În prima parte, au fost simulate diverse operaţii legate de fişiere pe care un utilizator le-ar executa, precum copierea acestora dintr-un loc în altul, arhivarea şi dezarhivarea lor, dar şi conversia şi compresia în diverse tipuri de formate audio şi video. Partea a doua a testului a vizat comportamentul sistemului la iniţializare şi închidere, analiza concentrându-se asupra impactului avut de antivirus asupra acestor procese.

“Suntem extrem de mulţumiţi de rezultatele testului AV-Comparatives.org, care a demonstrat că, pe lângă cel mai înalt grad de protecţie, BitDefender oferă utilizatorilor şi soluţii antivirus care nu afectează performanţele sistemului.”, a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer, BitDefender. “BitDefender a surclasat în acest test multe alte programe de securitate, ceea ce confirmă încă o dată că produsul BitDefender Antivirus 2008 reprezintă în momentul de faţă cel mai complet şi eficient antivirus disponibil”.

AV Comparatives este o renumită organizaţie independentă din Austria care testează în mod constant performanţa celor mai cunoscute programe antivirus, urmărind cu atenţie rata de detecţie, detecţia proactivă, viteza de scanare, frecvenţa alarmelor false sau impactul acestora asupra resurselor sistemului. Printre publicaţiile de specialitate ce consideră Av- Comparatives.org un punct de referinţă în evaluarea soluţiilor şi tehnologiilor de securitate IT se numără: PC World (SUA), PC Magazine (SUA), Virus Bulletin (UK), CHIP (Germania), Computer Bild (Germania), PC Authority (Australia) – mai multe detalii la //www.av-comparatives.org/.

Pentru rezultatele complete ale acestui test, accesaţi site-ul AV-Comparatives.org.

Bucuresti, 12.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *