free download 78 travel guides written by experts

BitDefender lanseaza versiunea oficiala a QuickScan

unul dintre cele mai rapide şi mai eficace instrumente de scanare

Din februarie 2009, data la care a fost lansată versiunea beta a QuickScan, acesta a identificat malware pe 30% dintre calculatoarele scanate; versiunea finală a QuickScan oferă utilizatorilor un instrument rapid şi la îndemână de detecţie a celor mai recente ameninţări informatice.

BitDefender®, liderul pieţei locale de securitate, a lansat versiunea oficială a BitDefender QuickScan, un instrument online de detecţie a ameninţărilor existente pe calculatoare. Noul instrument vine cu noi funcţii, dar şi cu un website actualizat cu cele mai noi informaţii despre ameninţările online.

BitDefender QuickScan o este o alternativă sigură la soluţiile tradiţionale de scanare online – scanează rapid sistemele şi compară posibilele tipare de malware şi semnături de viruşi cu baza de semnături mereu actualizată, disponibilă „în cloud”. O scanare cu Quick Scan durează aproximativ 60 de secunde, deoarece motoarele de scanare sunt localizate pe serverele BitDefender şi componentele locale trimit spre analiză doar elementele relevante din fişierele suspecte, ceea ce asigură o viteză superioară altor scannere online.

Pe durata funcţionării variantei beta a acestui serviciu, tehnologia BitDefender QuickScan şi-a demonstrat valoarea: din cele peste 2.3 milioane de calculatoare scanate lunar, BitDefender QuickScan a detectat infecţii la peste 30% dintre acestea. Datorită rezultatelor foarte bune înregistrate la testele beta, BitDefender a integrat tehnologia de scanare în cea mai nouă generaţie de produse de securitate, BitDefender 2011.

“Majoritatea utilizatorilor consideră că dacă folosesc o soluţie de securitate, atunci sunt protejaţi de orice fel de ameninţare virtuală; cu toate acestea, în perioada în care a funcţionat varianta QuickScan beta, am descoperit malware la aproape o treime dintre sistemele scanate” a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer al BitDefender. „Un sistem infectat afectează nu doar utilizatorul, dar poate avea consecinţe şi asupra prietenilor, familiei sau colegilor de muncă ai acestuia. Folosind QuickScan, care încorporează tehnologiile superioare BitDefender şi o bază de semnături de viruşi permanent actualizată, utilizatorii pot şti cu certitudine dacă sistemul le-a fost infectat sau nu”.

BitDefender încearcă permanent să găsească soluţii pentru a-şi îmbunătăţi tehnologiile. Quickscan este disponibil pe internet, ca add-on la Firefox, extensie pentru Google Chrome, dar şi sub forma unui widget iGoogle. Odată ce a fost instalat, nu durează decât 60 de secunde până când returnează un rezultat sigur despre starea calculatorului.

Bucuresti, 24.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *