Kinodiseea

BitDefender lanseaza versiunea beta “Total Security 2010”

BitDefender Total Security 2010 oferă o nouă tehnologie de scanare pe bază de modele comportamentale

Începând de astăzi, cea mai nouă suită antimalware a BitDefender în varianta beta – BitDefender Total Security 2010 – poate fi descărcată şi testată de utilizatori prin înscrierea pe siteul //beta.bitdefender.com.

Cei mai activi participanţi la campania de testare pot câştiga premii substanţiale, precum un netbook Asus EeePC, alături de console Nintendo Wii, Apple iPod Touch sau licenţe de utilizare gratuite pentru BitDefender Total Security 2010, valabile cel puţin 1 an.

BitDefender Total Security 2010 în versiunea beta oferă utilizatorilor un set extins de funcţionalităţi şi opţiuni noi:

§  Tehnologie de scanare avansată, bazată pe modele comportamentale – BitDefender Total Security 2010 beta dispune de o nouă modalitate de scanare, ce apelează la o variantă îmbunătăţită de detecţie euristică implementată în aplicaţiile antimalware.

§  Plus de performanţă – BitDefender Total Security 2010 beta vine cu o nouă arhitectură care asigură performanţe mai bune, atât printr-un proces de scanare optimizat, cât şi printr-o mai bună integrare a driverelor.

§  Interfaţă îmbunătăţită – Cu un aspect simplificat, mai clară şi mai uşor de utilizat, noua interfaţă grafică facilitează accesul la principalele opţiuni de securitate, configurare şi asistenţă ale produsului.

§  Modul de Control Parental mai restrictiv – BitDefender Total Security 2010 pune la dispoziţia părinţilor un filtru Web îmbunătăţit, categorii de siteuri şi profiluri personalizabile, un sistem de raportare cu alerte prin e-mail, un control mai bun al timpului petrecut într-o aplicaţie şi posibilitatea de a programa accesul utilizatorului la anumite aplicaţii.

„Campaniile de testare beta au o importanţă capitală pentru BitDefender. Pe de o parte, ele reprezintă o ultimă etapă, firească, dintr-o serie foarte elaborată de teste menite a garanta înaltul nivel calitativ al produselor noastre. Pe de altă parte, testele efectuate acum de către comunităţile independente au rolul de a asigura că ultima noastră suită antimalware oferă cel mai ridicat grad de protecţie împotriva tuturor ameninţărilor informatice.”, a declarat Carmen Maierean, Senior Desktop Product Manager, BitDefender. „Ca întotdeauna, contăm foarte mult pe feedback-ul primit de la utilizatorii noştri şi suntem convinşi că varianta finală a BitDefender Total Security 2010 va răspunde celor mai diverse exigenţe ale clienţilor şi partenerilor BitDefender”.

Pentru informaţii suplimentare despre campania beta BitDefender Total Security 2010 şi înscrierea on-line, vă invităm să accesaţi siteul dedicat la //beta.bitdefender.com.

Bucuresti, 14.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *