free download 78 travel guides written by experts

BitDefender lanseaza campania pentru Facebook “Simte Adrenalina”

“Simte Adrenalina” este un proiect global ce are ca scop promovarea serviciilor de securitate pentru reţelele sociale, oferite de BitDefender. Marele premiu constă într-o maşină BMW.

BitDefender, unul dintre cei mai importanţi furnizori de produse de securitate la nivel mondial, anunţă lansarea campaniei pentru Facebook “Simte Adrenalina”, ce are ca scop promovarea soluţiilor gratuite de securitate dedicate utilizatorilor de Facebook. Campania se desfăşoară în perioada 18 februarie – 30 mai şi include competiţii şi premii săptămânale ce constau în laptopuri şi smartphone-uri. Marele premiu, o maşină BMW, va fi acordat prin tragere la sorţi, organizată în data de 30 mai 2011.

Pentru a participa la campanie, doritorii trebuie să-şi instaleze o aplicaţie specială de Facebook şi să accepte provocările săptămânale, precum postarea de fotografii, desenarea unei versiuni proprii de viruşi, continuarea unei poveşti şi multe altele. Aceste activităţi împreună cu aplicaţia de securitate Safego au scopul de a atrage atenţia asupra pericolelor care circulă pe Facebook şi de a face cunoscute soluţiile BitDefender de securitate pentru platforme de socializare.

„Scopul BitDefender este acela de a crea un mediu online sigur şi distractiv” a declarat Cătălin Coşoi, Head of Online Threat Lab al BitDefender. “Campania Simte Adrenalina este cel mai bun mod de a interacţiona cu utilizatorii de Facebook şi de a le comunica faptul că suntem alături de ei” a continuat acesta.

Pentru a vedea regulamentul complet al campaniei, accesaţi site-ul: //www.facebook.com/bitdefender.

Câştigătorii premiilor săptămânale, precum şi marele câştigător, vor fi anunţaţi la adresa: www.bitdefender.com/sweepstakeswinners.

Bucuresti, 24.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *