free download 78 travel guides written by experts

BitDefender face echipa cu SOS pentru Backup Online

Parteneriatul ofera servicii de prevenire a pierderilor de date pentru consumatorii casnici si business

BitDefender impreuna cu  SOS Online Backup™, unul dintre liderii industriei solutiilor de prevenire a pierderilor de date, si-au unit fortele pentru a oferi o solutie integrata de depozitare, back-up si recuperare a datelor care va protejeza clientii BitDefender impotriva posibilelor pierderi de date sau stergerea acestora datorita unor atacuri informatice sau probleme ale sistemelor. Denumit BitDefender Online Backup, serviciul furnizeaza clientilor BitDefender, utilizatori casnici sau business, tehnologie de ultima ora in materie de depozitare online si offsite (back-up in locatii aflate la distanta), pentru a-si putea proteja rapid, usor si fara costuri suplimentare informatiile valoroase. Tehnologia inovativa SOS ofera posibilitatea back-upului (stocarii de siguranta) fisierelor prin intermediul unei retele globale de centre de date asigurate de serverele SOS. Informatiile sunt comprimate folosind  SOS ShrinkRAP™ delta compression inainte de transfer, astfel doar  schimbarile binare asupra fisierelor sunt transmise prin retea, reducand semnificativ consumul latimii de banda si permitand utilizatorilor sa stocheze un numar nelimitat de versiuni ale oricarui fisier.

Incepand cu BitDefender Total Security 2009 – suita a carei lansare este programata catre sfarsitul acestui an – utilizatorii produselor desktop BitDefender pot folosi functionalitatea de stocare a datelor online prin intermediul modului de back-up existent inca din generatia 2008.

“BitDefender pune accent pe protectia proactiva”, declara Vince Hwang, director of product management BitDefender. ”Aceasta viziune ne face sa mergem mai departe de a oferi o simpla solutie de securitate IT. Ne-am gandit si la integritatea datelor. Prin colaborarea cu SOS Online Backup oferim clientilor nostri nu doar unele dintre cele mai eficiente solutii proactive de securitate IT, ci si  posibilitatea stocarii continue si in timp real a oricarui tip de fisier. Acest fapt asigura utilizatorii BitDefender impotriva posibilelor pierderi de date care ar putea avea loc datorita amenintarilor informatice, esecuri ale sistemelor sau alte dezastre neprevazute.”
Solutia BitDefender Online Backup va fi disponibila pentru utilizatorii business atat sub forma unei produs de sine statator cat si ca parte a unei suite complete de business. BitDefender Online Backup pentru  businesses va fi disponibil in mai multe variante in functie de capacitatea de depozitare, pentru un numar nelimitat de utilizatori. Clientii pot alege cantitatea de depozitare necesara companiei lor pentru inceput, putand imbunatatii acest spatiu pe masura ce nevoile vor creste.
“Misiunea SOS Tech este acea de a ajuta consumatorii casnici si pe cei din zona de business sa isi protejeze cat mai bine, rapid, usor si eficient investitia facuta in informatii,” declara Ken Shaw, Head of Research and Development  SOS Tech.”Prin parteneriatul cu BitDefender putem oferi functionalitatile solutiilor noastre recunoscute international unei mult mai mari audiente, impreuna cu o solutie de securitate IT recunoscuta la nivel mondial.”

SOS Tech Group are 8 ani experienta si ofera una dintre cele mai premiate si mai complete solutii de back-up de pe piata. Solutia SOS Back-up a fost solutia preferata de redactia PC Magazine/SUA, una din revistele cu cele mai mari „populatii” de cititori IT din lume. Solutia SOS a fost si alegerea numarul 1 a reputatului ziar de afaceri Wall Street Journal. SOS permite stocarea online de la 1GB pana la 140 de TB. Printre cei 200 de parteneri la nivel global se numara si Microsoft, SOS Tech Group sustinand si programul OLPC (one laptop for child program).

Despre SOS Online Backup™

SOS Online Backup  a dezvoltat o tehnologie revolutionara pentru stocarea in siguranta a datelor online si offsite (back-up in locatii aflate la distanta). Soft-ul a fost dezvoltat in perioada in care dial-up-ul era singura posibilitate de conectare la Internet, acest fiind motivul pentru care solutia ia in calcul si trimite doar schimbarile suferite de fisiere de la utimul back-up. Acest proces permite o importanta reducere a timpului petrecut pentru a face back-up si permite utilizatorului sa stocheze un numar nelimitat de versiuni pentru fiecare fisier. In plus, soft-ul permite utilizatorului sa selecteze un program personalizat pentru realizarea back-up-ului. Utilizatorii pot alege intre actualizarea zilnica, saptamanala sau lunara a fisierelor sau pastrarea protectiei continue a fisierelor. In 2006 SOS a fost Alegerea Redactiei in PC Magazine, PC Authority, PC Pro, PC User si Tucows. Cu 6 data facilities in intreaga lume si birouri pe 4 continente, SOS este activ 24/7.

Bucuresti, 17.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *