Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BitDefender Antivirus Plus v.10: detectie 100%, rezultate false zero

BitDefender Antivirus Plus v.10, produs de securitate informatică dedicat staţiilor de lucru, a primit în cursul acestei luni încă o certificare Virus Bulletin 100% pentru sistemele de operare Windows XP,  cu menţiunea că a fost printre puţinele aplicaţii antivirus care nu a returnat nici un rezultat fals în privinţa fişierelor analizate. În ultimii 2 ani, BitDefender a obţinut toate certificările VB100% la care a participat, totalizând peste 10 distincţii din partea companiei britanice Virus Bulletin.

Certificarea VB100% este apreciată ca fiind una dintre cele mai importante din domeniu şi reprezintă deja o cerinţă obligatorie în evaluarea performanţei unui produs antivirus. Testele atestă capacitatea unei soluţii de securitate a datelor de a detecta 100% viruşii aflaţi în circulaţie. WildList Organization colectează lunar viruşi raportaţi de către experţi antivirus din întreaga lume şi alcătuieşte lista viruşilor “In the Wild” (aflaţi în circulaţie). Virus Bulletin testează periodic soluţiile antivirus, folosind aplicaţiile maliţioase “In the Wild”. Doar acele produse care asigură protecţie totală în faţa acestor ameninţări primesc certificarea VB 100%.

“BitDefender Antivirus Plus este deja un produs matur, iar tehnologia avansată de detectare euristică, proprietara BitDefender, face din acest produs alegerea favorită pentru producătorii de soluţii care au nevoie de un motor de scanare deosebit de bun”, a declarat John Hawes, Virus Bulletin Technical Consultant. John Hawes este unul dintre inginerii care realizează testările tehnice comparative ale produselor antivirus.
BitDefender setează noi standarde în industria IT de securitate, la nivel mondial şi este unul din cei mai puternici furnizori de astfel de soluţii. Pachetul analizat include aplicaţii antivirus, firewall, filtre antispam, antiphishig, antispyware şi tehnologia de detectare B-HAVE, care analizează euristic ameninţările potenţiale din fiecare aplicaţie, spune Virus Bulletin. Produsul este poziţionat ca un pachet software premium, mai spun cercetătorii VB, care sunt de acord că este vorba de o aplicaţie “puternică şi stabilă”. Viteza de scanare este foarte bună, iar  ratele de detecţie sunt considerate printre cele mai bune. De asemenea, extrem de important este faptul ca BitDefender nu a dat nici o alarmă falsă când a analizat fişierele“curate”.

“Aceste teste sunt extreme de importante şi reprezintă un barometru al performanţei soluţiilor antivirus. Atât revista Virus Bulletin, cat si conferintele organizate de aceştia aduc o contributie esenţială în dezvoltarea industriei de securitate, stimulând competiţia între producători, ceea ce duce la rezultate tehnice remarcabile. Suntem din nou onoraţi să primim această certificare”, a declarat Mircea Mitu , Director Product Management BitDefender.

Bucuresti, 12.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *