free download 78 travel guides written by experts

BitDefender 9 Professional Plus

A fost desemnat “Produsul software al anului”

 
BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul SOFTWIN, anunţă câştigarea premiului pentru cel mai bun produs software la gala „Produsul Anului 2005” organizată de revista CHIP România. Produsul care a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor revistei este BitDefender 9 Professional Plus.
 

Peste 2000 de pasionaţi de IT au votat în perioada noiembrie-decembrie 2005, pentru a-şi exprima opţiunile referitoare la cele mai bune produse IT&C prezente pe piaţa românească. La cele 10 categorii, au fost nominalizate peste 100 de produse. La sectiunea software, participanţii au fost aleşi din cele mai diverse categorii: antivirus, utilitare, mailserver, browser, prelucrare grafică, prelucrare video, educaţional. În urma voturilor, motivele pentru care BitDefender 9 Professional Plus a ieşit câştigător la acestă categorie sunt:

  • uşurinţa în utilizare: 20%
  • calitate foarte bună: 19%
  • producător/brand cunoscut: 13%
  • raport bun performanţă – preţ: 12%
  • rezultate bune la teste: 11%
  • imagine bună despre producător: 11%
  • tehnologie de vârf: 8%
  • service de calitate: 5%

 
“În acest an, provocarea a fost mai mare, secţiunea la care am participat nu a fost doar software de securitate ca în anii trecuţi, ci o categorie mult mai largă care a inclus toate produsele software. Faptul că un produs de securitate a câştigat în această competiţie denotă o conştientizare mai puternică a pericolelor din lumea IT. Pentru BitDefender, reprezintă încă o confirmare a efortului depus de întreaga echipă, în a ne diferenţia prin inovaţie şi tehnologie”, a declarat Oliviu Talianu, BitDefender Regional Manager.
 
"Votul reprezintă alegerea cititorilor revistei CHIP, iar faptul că a câştigat un produs românesc nu face decât să ne bucure. Voturile pasionaţilor de IT confirmă rezultatele deosebite obţinute de BitDefender în toată lumea", a adăugat Cătălina Lazăr, Editorial Manager, CHIP Computer&Communications.

Despre BitDefender™

BitDefender este o suită de peste 54 de soluţii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficientă a ameninţărilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporaţii, în mai mult de 100 de ţări.

Realizată pentru a oferi protecţie completă reţelelor şi sistemelor companiilor, gama de soluţii BitDefender cuprinde, pe lângă produse pentru protecţia antivirus, antispam, personal firewall şi soluţii de administrare a securităţii. De asemenea, echipa BitDefender oferă consultanţă organizaţiilor în realizarea şi stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru reţelele de calculatoare.

BitDefender este o divizie a SOFTWIN SRL, al cărei sediu central se află în România, la Bucureşti. SOFTWIN are reprezentanţe externe în Germania, Marea Britanie, Spania şi SUA.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *