free download 78 travel guides written by experts

Bitdefender 2013, disponibil pe Windows Store

Bitdefender, liderul pieței locale de antivirus, anunță că versiunea 2013 a produsului de securitate este disponibilă prin Windows 8 Store.

Suita Bitdefender sporește siguranța noului sistem de operare de la Microsoft prin funcții inovative precum Bitdefender Safepay™ – pentru plăți online sigure – și Autopilot, ce eficientizează la maximum protecția pentru Windows 8.

Lansarea Bitdefender 2013 pe Windows Store aduce milioane de utilizatori de computere cu un pas mai aproape de ultima generație a celor mai performante produse de securitate din lume.

’’Windows 8 lansează o serie întreagă de îmbunătățiri în materie de securitate, însă mare parte dintre amenințările informatice care au afectat versiunile precedente ale sistemului de operare al Microsoft vor funcționa și pe noul produs, în desktop mode. În vremuri în care furtul de date, phishing-ul și frauda online sunt din ce în ce mai frecvente, Bitdefender și Windows 8 constituie asocierea ideală pentru un grad de siguranță mai mare decât oricând’’, spune Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Bitdefender 2013 integrează modulul Safepay, care duce tranzacțiile bancare online și shopping-ul pe internet la un nivel de securitate impecabil. Safepay activează un browser securizat de fiecare dată când utilizatorul accesează conturile bancare, folosind o conexiune izolată, de nepătruns. O tastatură virtuală este inclusă în soluția de protecție, astfel încât niciun atacator nu va putea fura detalii de autentificare.

“Cu Bitdefender Internet Security 2013 utilizatorul are absolut tot ce și-ar putea dori de la un antivirus. Produsul Internet Security este blindat cu toată protecția necesară,” a scris Neil J. Rubenking într-o recenzie din luna octombrie, apărută în prestigioasa publicație PC Mag.

Citiți mai multe despre Bitdefender 2013 la //www.bitdefender.ro/.

Bucuresti, 06.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *