Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BitDefender 2010 – protectie eficienta pentru Windows 7

Cea mai recentă linie de produse pentru consumer, BitDefender 2010, oferă compatibilitate cu sistemul de operare Microsoft Windows 7, a declarat BitDefender®, producătorul autohton de soluţii de securitate.

Gama BitDefender 2010 oferă protecţie completă împotriva tuturor ameninţărilor informatice, dar şi instrumente de mentananţă a sistemului şi backup de date, fiind destinată securizării activităţilor desfăşurate de utilizatorii Windows 7.

Pentru că majoritatea ameninţărilor informatice de astăzi pot induce în eroare soluţiile antivirus clasice, gama de produse BitDefender 2010 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizează în timp real toate aplicaţiile active şi le blochează pe cele cu comportament suspect. Astfel este asigurată protecţia împotriva viruşilor noi şi a variantelor de viruşi încă neidentificaţi.

Cele mai importate beneficii obţinute în urma instalării soluţiilor BitDefender pe sistemele echipate cu Windows 7 sunt:
· gruparea în taskbar a aplicaţiilor BitDefender active
· accesul la funcţii şi opţiuni, precum Jump List sau meniuri contextuale, pentru  facilitarea sarcinilor de scanare şi întreţinere cu BitDefender 2010
· asistenţă tehnică gratuită, 24/7, pe toată durata de valabilitate a licenţei
· nivelul avansat al protecţiei sistemului, fişierelor şi datelor
· garanţia unei experienţe digitale on-line în deplină siguranţă
· performanţa adaptată şi optimizată pentru rularea în mediul Windows 7, inclusiv pentru Modul Windows XP
· armonizarea cu Windows Security Center 

 
“Compatibilitatea cu noul sistem de operare Microsoft Windows 7 este un pas înainte important pentru protecţia utilizatorilor prin soluţii de securitate de cel mai înalt nivel”, a declarat Carmen Maierean, Senior Product Manager, BitDefender. “Îmbunătăţirile substanţiale din suita de produse BitDefender 2010 ne-au adus şi vor aduce cu siguranţă noi recunoaşteri internaţionale, la fel ca şi versiunea anterioară, care s-a clasat în mod constant printre primele 3 din lume, în urma a peste 30 de teste de profil”.

„Suntem încântați că un partener precum BitDefender a făcut unul dintre cei mai cunoscuți antiviruși din lume să fie compatibil cu cel mai nou sistem de operare de la Microsoft, Windows 7. Credem că integrarea facilităților avansate de securitate din BitDefender cu cele din Windows 7 permite utilizatorilor să folosească în siguranță calculatorul la birou, acasă, sau în deplasare.” Tudor Galoș, Windows Business Group Lead, Microsoft Romania.

Creşterea în complexitate a programelor folosite, accentul pe multimedia, dar şi orientarea către calculatoare portabile sau ultra-portabile, cu resurse de procesare limitate, impun ca scanarea antimalware să se facă foarte rapid, cu un consum minim de resurse. Suita de securitate BitDefender 2010 foloseşte o metodă de scanare optimizată, care nu mai analizează fişierele deja cunoscute ca fiind sigure. Astfel, timpul dedicat acestei operaţii se reduce până la jumătate faţă de versiunile anterioare, iar gradul de utilizare a resurselor calculatorului scade considerabil.

Pentru o listă completă a funcţionalităţilor şi beneficiilor gamei BitDefender 2010 – BitDefender Antivirus, BitDefender Internet Security şi BitDefender Total Security – consultaţi pagina dedicată noii versiuni.

Alte produse BitDefender compatibile cu Windows 7 sunt: BitDefender Client Security, BitDefender Security for File Servers, BitDefender Security for Mail Servers şi BitDefender Security for SharePoint 2007 (versiunea BETA).

Bucuresti, 10.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *