Shadow

Birourile primitoare cu animalele de companie vor susține tranziția oamenilor la serviciu în noul context pandemic

Deoarece din ce în ce mai mulți oameni au adoptat un animal de companie în perioada COVID-19, aceștia se confruntă cu o nouă provocare odată cu reîntoarcerea la birou. Mars România își încurajează angajații (denumiți asociați) să aducă animalele de companie la birou, ca o măsură pentru diminuarea anxietății de separare atât a deținătorilor de animale, cât și a animalelor, după pandemie.

Mars, unul dintre cei mai mari producători de ciocolată, gumă de mestecat, mâncare și mâncare pentru animale, continuă să îmbunătățească facilitățile din birouri dedicate animalelor de companie, pentru a susține, astfel, Asociații care au optat pentru un animal de companie în perioada pandemiei, precum și tranziția acestora la birou.

Mars este lider în ceea ce privește facilitățile oferite pentru animalele de companie la birou de peste 10 ani. În perioada pandemiei, numărul deținătorilor de animale de companie a crescut în perioada COVID-19. Dar, pe măsură ce situația revine la o nouă normalitate, îngrijorarea oamenilor s-a accentuat datorită perspectivei de a lăsa animalele singure acasă. Disponibilitatea acestora de a se reîntoarce la birou a devenit o provocare pentru companii.

All About Mars

„La Mars România, animalele de companie nu sunt doar binevenite, acestea sunt o parte integrantă din cultura companiei. Credem că animalele de companie au un impact benefic în viața noastră, astfel vrem să creăm o lume mai bună pentru ele. În ultimii 10 ani, am investit pentru ca birourile noastre să fie primitoare cu animalele de companie, oferind, de asemenea, susținere asociaților noștri care au decis să adopte un animal”, a declarat Zuzana Losakova, Corporate Affairs Director în cadrul Mars Europa Centrală.

„Facilitățile pentru animalele de companie din cadrul birourilor noastre sunt parte din cultura Mars de un deceniu și dorim, pe această cale, să invităm și celelalte companii să ne urmeze exemplu după pandemia COVID, să susțină tranziția către noua normalitate pentru acei asociați care au adoptat un animal de companie”, a mai adăugat Zuzana Losakova.

Aceasta este cu siguranță o tendință globală, conform studiului recent realizat de OnePoll, în parteneriat cu Banfield Pet Hospital – unul dintre cele mai importante centre veterinare – care relevă faptul că jumătate dintre executivii din companii au declarat că vor accepta animale de companie la locul de muncă, odată cu revenirea la birouri și 59% dintre aceștia au declarat ca vor da dovadă de flexibilitate în ceea ce priveste angajații care doresc să lucreze de la distanță pentru a sta acasă cu animalele de companie. Conform studiului, 71% dintre respondenții din generația Z și 48% dintre cei din generația millenials au cerut sau vor să ceară angajatorilor implementarea unor politici prietenoase cu animalele de companie, odată cu reîntoarcerea la birou. Totodată, companiile care deja implementează politici prietenoase cu animalele de companie au observat o creștere a ratei de socializare între angajați atunci când animelele de companie erau în preajmă, precum și o creștere a productivității angajaților și a bunăstării acestora la birou. Mars, lider în ceea ce privește facilitățile oferite pentru animalele de companie, a ascultat, de asemenea, nevoile Asociaților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *