free download 78 travel guides written by experts

Birouri spre inchiriere in Pipera la doar 7 Euro/mp

Zona Pipera se distinge drept poziția ce setează ora exactă în mediul business, acest statut fiind confirmat de activitatea unora dintre liderii celor mai profitabile domenii din piață. În cea mai avantajoasă amplasare a zonei corporate Pipera, Nord City Tower combină facilitățile unuia dintre cele mai importante centre de afaceri cu excepționalul preț de 7Euro/mp.

Conectând Capitala de cele mai importante oportunități ale Zonei Metropolitane București, Pipera definește alături de arterele Fabrica de Glucoză, Nicolae Caramfil și Barbu Văcărescu cel mai dinamic pol al mediului business, găzduind activitatea unora dintre cele mai influente corporații multinaționale și locale.

Bucurându-se de încrederea unora dintre cei mai importanți jucători ai industriilor financiară, auto, telecomunicații și IT, zona Pipera oferă o excelentă accesibilitate pentru parteneriate în multiple domenii de activitate, această poziționare ce poate fi exploată drept unul dintre cele mai profitabile active pentru consolidarea unui brand a inspirat proiectul Nord City Tower.

Dincolo de arhitectura contemporană, cu accente rafinate de avangardă, proiectul îndeplinește exigențele mediului de afaceri compartimentarea deschisă fiind complimentată de iluminat natural pe totalitatea laturilor clădirii, avantajând prin arhitectura interioară implementarea tuturor principiilor amenajării ambientale ergonomice.

Printre dotările spațiilor de birouri din Nord City Tower pot fi menționate climatizare HVAC, generator de rezervă, centrală termică și sisteme moderne de telecomunicații.

Echipelor partenerilor Nord City Tower le este dedicat un restaurant privat în incinta proiectului.

Securitatea este susținută 24h/24 de pază, acces controlat și recepție.

Nu în ultimul rând, o facilitate deosebit de importantă pentru comunicarea cu propria echipă este dedicarea unei linii de transport personal ce conectează proiectul de stația de metrou Aurel Vlaicu, având totodată posibilitatea extinderii spre alte puncte de legătură. De asemenea, pentru echipele și colaboratorii partenerilor Nord City Tower proiectul dispune de parcare interioară și exterioară.

Oferind spre închiriere spații de birouri începând de la 200mp până la o suprafață de 6000 de mp, proiectul se impune prin oportunitatea investițională dată de prețul de 7Euro/mp.

Bucuresti, 22.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *