free download 78 travel guides written by experts

Birouri la cheie – solutia oferita de specialistii InnOffice

InnOffice, reprezentantul exclusiv al grupului italian IVM, unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier de birou de lux, este specializat in proiectarea si realizarea ambientelor de lucru la cheie, oferind produse de calitate cu un design inovativ.

Piata mobilierului de birou de lux este in continua crestere, datorita expansiunii companiilor deja existente si intrarii unora noi in Romania. In aceste conditii, organizarea birourilor la cheie si compartimentarea acestora pentru un maxim de randament si creativitate este inclusa in noua viziune despre eficienta si optimul ambientului de lucru. Avantajul unei acestei optiuni fiind contactul cu un singur specialist, care va prelua integral responsabilitatea si se va ocupa de toate detaliile aferente proiectului.

Fondatorul InnOffice si asociatul principal este Enrico Gianni,  in varsta de 50 de ani, cu o experienta de peste 20 de ani in Italia in domeniul proiectarii si amenajarii de spatii de birou “la cheie”. Din 2003 el face parte din grupul IVM si de doi ani realizeaza impreuna cu acesta numeroase proiecte in Europa de Est, printre care si Romania, pentru importanti clienti italieni. In acest context el a descoperit noi perspective si l-a determinat sa se orienteze si spre Romania, unde grupul IVM nu era prezent inca in mod direct. Cu peste 40 de ani de experienta pe piata italiana si internationala  in domeniul productiei de mobilier de birou, grupul IVM a contribuit la evolutia ambientelor de lucru.

“Consider ca piata mobilierului de birou de calitate este in continua crestere, iar tarile din Europa de Est, in special Romania, au un potential de dezvoltare foarte mare, pe care abia au inceput sa si-l descopere. Nenumaratele cereri primite de la diversi clienti pe care ii avem in Romania, oferta scazuta de mobilier de birou la standarde deosebite si mai ales calitatea scazuta a serviciilor oferite in acest domeniu au determinat crearea unei structuri care sa raspunda nevoilor de acest tip. InnOffice pune in slujba clientilor sai talentul si profesionalismul arhitectilor si designerilor companiei italiene, proiectele de amenajare a spatiilor de birou “la cheie” vor fi facute de catre specialistii IVM Group, in colaborare cu profesionisti din Romania” declara domul Enrico Gianni, CEO InnOffice, asociat IVM Group.
    
Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, Innoffice a amenajat un show room de 500 mp chiar in centrul Bucurestiului, in Piata Romana nr. 8, intr-o vila din secolul al XVIII-lea, dotata cu parcare si toate facilitatile. “Am ales aceasta locatie pentru a fi mai aproape de clientii nostri si a le da posibilitatea acestora de a vedea colectiile noastre de mobilier pentru birou. Nu a fost usor sa gasim spatiul ideal pentru show room-ul nostru. Ne doream sa fie unul care sa reflecte noile tendinte europene in designul ambientelor de lucru, aceasta combinatie de  vechi si modern. Suntem foarte multumiti de rezultat” a incheiat domnul Enrico Gianni.

Bucuresti, 11.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *