free download 78 travel guides written by experts

BIOlogistic: cel mai mare distribuitor de produse BIO din Romania

Timisorenii de la BIO Markt Retail Group au preluat operatiunile  principalului furnizor de produse BIO romanesti, bucurestenii de la Natura Land Srl, formand impreuna cel mai mare importator si distribuitor de produse BIO din tara, BIOlogistic.

„Am ajuns la concluzia ca, impreuna, acesti doi parteneri puternici vor putea dezvolta mai bine piata BIO decat daca ar merge separat, asa ca suntem bucurosi ca am incheiat o tranzactie de 350.000 de euro care va fi in avantajul clientilor BIO din intreaga tara”, a declarat Cristian Onetiu, director general BIO Markt Retail Group.

„Suntem foarte optimisti in legatura cu BIOlogistic, estimarea noastra fiind ca ne vom creste cifra de afaceri cu 20% inca din primul an,” a declarat Radu Panait, director general Natura Land, devenit acum actionar minoritar BIO Markt Retail Group si director de dezvoltare BIOlogistic.

Prin aceasta tranzactie, BIO Markt Retail Group preia clientii, furnizorii, brandurile, retetele produse si alte valori, dar nu societatea sau bunurile Natura Land.

BIOlogistic distribuie in farmacii, magazine cu specific BIO, magazine naturiste, supermarketuri cu zone BIO (shop-in-shop), lanturi internationale de retail dotate cu zone distincte BIO. Compania are in portofoliu produse certificate BIO din diverse categorii: food BIO (uscate si fresh) si non-food (cosmetice, detergenti, accesorii) insumand circa 1000 de articole de la furnizori din Austria si Germania, iar pentru produsele de baza, si din Romania.

Bucuresti, 29.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *