free download 78 travel guides written by experts

Billy Bathgate

E.L. Doctorow
Editura Leda – Grupul Editorial Corint

Un autor prezent cu chiar 2 aparitii recente la Editura Leda, E.L. Doctorow vi-l prezinta pe Billy Bathgate – un pusti cam golanas care isi face drum prin societate. Un roman cu un limbaj colorat, specific mediului in care Billy se invarte. Un roman cu personaje bine conturate, rasturnari de situatii, crime, coruptie si iubire. Autorul reuseste sa zugraveasca foarte in paginile cartii perioada in care fixeaza actiunea. Cititorii au astfel ocazia de a patrunde in atmosfera epocii si de a intelege modul in care functionau lucrurile atunci. A existat de asemenea si un film bazat pe aceasta poveste.

Billy Bathgate a fost apreciat la nivel international – amintim doar o descriere: "Singurul lucru mai bun decat aceasta carte este sa gasesti o servieta burdusita cu bancnote nemarcate. Nu-ti vine s-o mai lasi din mana." Glamour.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *