free download 78 travel guides written by experts

BILLA Romania a fost alaturi de copiii din Ploiesti la Crosul CONCORDIA “Sus inimile!”

BILLA România a oferit cu bucurie suport în organizarea celei de-a III-a ediţie a Crosului CONCORDIA “Sus inimile!” ce a avut loc duminică, 2 iunie, în Ploieşti.
Evenimentul a avut ca scop promovarea unei vieți sănătose prin sport şi reintegrarea socială a copiilor și tinerilor în cadrul organizației CONCORDIA.

Cu ajutorul Primăriei Municipiului Ploiești și a organizației CONCORDIA, acest tip de eveniment aduce în prim plan problemele cu care se confruntă familiile defavorizate social şi transmite totodata publicului importanța unei vieți cât mai sănătoase.

BILLA România, un partener de nădejde pentru organizația umanitară CONCORDIA, a pus la dispoziţie multe resurse pentru organizarea acestui eveniment, cu precădere alimente şi apă, care au fost oferite copiilor de-a lungul traseului de alergat.

Startul competiţiei a fost dat de fosta campioană mondială la gimnastică, Corina Ungureanu, pentru toate cele trei categorii de vârstă, participante la cross: 7-11 ani, 12-15 ani și 16+.

"Suntem foarte încântați că am fost implicaţi în acest eveniment dedicat în totalitate copiilor din Ploieşti. Considerăm foarte importantă implicarea noastră în societate, mai ales atunci când vine vorba de familiile defavorizate social şi de copiii orfani. De asemenea, BILLA România susține ideea unei vieți sănătoase și doreşte să ofere consumatorilor săi cele mai bune produse alimentare.", a declarat Sabin Fane, Director de Marketing, BILLA România.

"Sus inimile!" CONCORDIA Cross, dedicată copiilor din familii defavorizate social sau orfani, a înregistrat anul acesta un nou record de participare, reuşind să implice peste 450 de copii.

La finalul Crosului CONCORDIA “Sus inimile!” a fost organizată o tombolă cu surprize. Toţi participanţii au primit cu mare bucurie o mulţime de premii.

Bucuresti, 14.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *