free download 78 travel guides written by experts

Bill Gould, basistul trupei Faith No More: “Asteptam cu nerabdare concertul din Romania!”

După demararea concertului de reuniune pe 10 iunie 2009, în Marea Britanie, arhicunoscuta trupă va susţine un concert live pe 15 august 2009, la Sala Polivalentă!

Faith No More a demarat „Reunion Tour 2009” săptămâna trecută, în Marea Britanie. Membrii trupei au susţinut un concert incendiar la sala londoneză Brixton Academy şi au fost cap de afiş la festivalul Download, la care au participat peste 110.000 de spectatori.

 

Faith No More au încins atmosfera cu peste 24 de piese, printre care binecunoscutele: „Easy”, „Epic”, „We care a lot”, „Falling to pieces”, „The Real Thing”, „Last cup of sorrow” sau „Evidence”.
 
Pe 15 august 2009, Faith No More concertează la Bucureşti, la Sala Polivalentă. Legendara trupă va veni pentru prima oară în România, iar muzicienii promit un show special.

"Faith No More nu a avut ocazia de a concerta în Bucureşti până acum, aşa că acest spectacol este special pentru fiecare dintre noi. Majoritatea membrilor trupei nu au mai fost în România şi, deşi vom sta foarte puţin în ţară, vom încerca să profităm cât mai mult de această vizită. Acesta este unul dintre concertele pe care le aşteptăm cu nerăbdare.”, a declarat basistul Bill Gould.

Biletele pentru concertul din România pot fi achiziţionate în reţeaua magazinelor Diverta şi online, de pe site-ul www.ticketpoint.ro. Preţul biletelor este de:
150 ron (cu loc); 120 ron (fără loc) – în perioada 28 mai– 10 iulie;
180 ron (cu loc); 150 ron (fara loc) – în perioada 11 iulie – 15 august.
 
Spectacolul din România face parte din “Reunion Tour 2009”, care include spectacole în mai multe ţări europene: Marea Britanie, Elveţia, Italia, Germania, Austria, Finlanda, Norvegia, Suedia, Letonia, Danemarca, Polonia, Finlanda,  Bulgaria, Belgia, Olanda şi Franţa.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 17 ani şi însumează 6 albume vândute în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume, Faith No More este unul dintre cele mai importante nume din istoria rockului alternativ.

Trupa este recunoscută pentru îmbinarea elementelor de heavy metal, rock progresiv, hip hop, punk hardcore, thrash metal şi jazz. Printre cele mai cunoscute albume se numără: „The Real Thing” (1989), Angel Dust(1992) şi „King for a Day, fool for a lifetime” (1995).

Evenimentul din România este organizat de către King Size Production şi Bring The Noise.

Bucuresti, 17.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *