free download 78 travel guides written by experts

Biletele pentru prima editie a festivalului Delta Music Fest

numai prin Reţeaua Bilet.ro

Reţeaua Bilet.ro oferă bilete pentru prima ediţie a festivalului de muzică electronică, organizat în Campingul Delfinul din Sfântu Gheorghe

Reţeaua Bilet.ro, liderul pieţei serviciilor de ticketing din România, pune la dispoziţia iubitorilor de muzică electronică bilete de acces la festivalul Delta Music Fest, organizat în Sfântu Gheorghe. Prima ediţie a festivalului Delta Music Fest se va desfăşura în perioada 30 august – 1 septembrie 2007, în Campingul Delfinul din localitatea Sfântu Gheorghe. Evenimentul este organizat de Fundaţia Anonimul.

„Delta Music Fest este un festival organizat în premieră în România, ce va oferi iubitorilor de muzică electronică momente unice de interpretare ale unor trupe din Marea Britanie, Austria şi România. Acesta este un motiv în plus pentru care Reţeaua Bilet.ro îşi propune să fie alături de clienţii săi, şi să le ofere cele mai bune condiţii de aprovizionare cu bilete pentru acest festival”, a declarat George Weiner, CEO Bilet.ro.

Preţul biletului pentru prima ediţie a festivalului Delta Music Fest este de 140 RON. Biletele sunt disponibile exclusiv în reţeaua Bilet.ro (magazinele Flanco, Flanco World şi Flamingo Computers, magazinul Muzica, magazinele MusicShop şi librăriile Libris).

De asemenea, Reţeaua Bilet.ro pune la dispoziţia clienţilor săi trei tipuri de pachete de cazare, care includ transportul cu autocarul şi vaporul, Bucureşti – Sfântu Gheorghe şi retur, alături de o variantă de cazare, potrivită oricărui buget. Aceste pachete nu includ accesul la festival.

Pe durata celor trei zile, festivalul Delta Music Fest va găzdui trupe de excepţie din Marea Britanie, Austria şi România. Printre acestea se numără: Sofa Surfers din Austria, Coldcut din Marea Britanie, The Pixels şi Bumbapa din România.

Despre Bilet.ro
Reţeaua Bilet.ro este cea mai importantă companie de ticketing din România. Bilet.ro beneficiază de tehnologia şi experienţa unei mari companii din Europa, cu o tradiţie în domeniu de peste 7 ani.

Bilet.ro oferă cel mai bun loc disponibil în momentul achiziţionării biletului, indiferent de zona din ţară în care se află cumpărătorul. Reţeaua oferă de asemenea soluţii multiple de achiziţie şi recepţie pentru bilete: online, retail şi e-ticket.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.bilet.ro.

Bucuresti, 21.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *