Baby Boom Show Virtual

Biletele la concertul Muse disponibile din 17 august

prin Reţeaua Bilet.ro

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 17 august şi pot fi achiziţionate atât online, pe www.bilet.ro, cât şi în magazinele reţelei bilet.ro

Bucuresti, 15 August 2007: Reţeaua Bilet.ro, liderul pieţei serviciilor de ticketing din România, anunţă disponibilitatea biletelor la unul dintre cele mai aşteptate evenimente din acest an: concertul trupei Muse.

Concertul Muse Live va avea loc sâmbătă, 6 octombrie 2007, pe Stadionul Naţional de Rugby „Arcul de Triumf”, începând cu ora 19.00. „Muse Live este un eveniment în premieră pentru România, care cu siguranţă va fi apreciat de public. Trupa Muse este recunoscută pentru show-uri live de calitate şi nonconformiste, iar noi ne bucurăm să putem facilita accesul fanilor români la un astfel de eveniment”, a declarat George Weiner, CEO Bilet.ro.

Biletele vor fi disponibile în reţeaua Bilet.ro (magazinele Flanco şi Flamingo, magazinul Muzica, magazinele MusicShop şi librăriile Libris), precum şi online la www.bilet.ro începând cu data de 17 august.

Preţul unui bilet este de 45 RON, respectiv 65 RON.

Ca noutate deosebită, Reţeaua Bilet.ro oferă în exclusivitate o perioadă de pre-sale destinată celor mai înfocaţi fani ai trupei britanice, care vor avea posibilitatea să îşi cumpere bilete la acest concert cu 24 de ore înainte de punerea oficială în vânzare a tichetelor pentru public, în avanpremieră pe data de 16 august. Detalii pe www.muse.mu .

Trupă inovatoare, Muse combină cu maiestrie rock-ul alternativ cu muzica clasică, funk-ul, soundurile electronice şi chiar heavy metal-ul. Trupa este cunoscută pentru apariţiile live energice şi pentru interesele excentrice ale frontman-ului Matthew Bellamy în domenii precum conspiraţii globale, teologie şi apocalipsă, teme care se regăsesc şi în muzică. Nimic nu este făcut la scară mică în lumea Muse: avem aici teorii apocaliptice, chemări la lupta revoluţionară, conspiraţii extraterestre, toate puse şi în scenă pentru spectacolele care i-au transformat în cea mai în vogă trupă a momentului.

Pentru a-şi confirma încă o dată statutul de super-vedete, Muse au susţinut la jumătatea lunii iunie două concerte cu casa închisă pe noul stadion Wembley la care au participat în total 150.000 de fani.

Concertul Muse din România este prezentat de Orange şi este produs de One Event şi Livada.

Bucuresti, 15.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *