metalshow

Bilete aproape epuizate la Craciun Vienez

Se pare ca atmosfera vieneza, dezvaluita in perioada cea mai iubita a anului, nu ii lasa indiferenti pe bucuresteni. Este primul an in care spectacolul deja celebru Craciun Vienez isi epuizeaza bilete intr-un ritm alert. Traditia de o jumatate de deceniu a Agentiei Vreau Bilet in organizarea acestui spectacol a castigat increderea publicului, ce asteapta cu nerabdare intalnirea cu membrii orchestrei “Spirit of Vienna Ensemble”  si cu balerinii Volksoper Wien si a lor fascinanta coreografie.

Prin urmare, dorim sa va anuntam faptul ca, evenimentul, ce va avea loc la Sala Palatului pe data de 19 decembrie, incepand cu ora 19.00,  nu mai dispune in acest moment de foarte multe locuri libere, astfel ca va sfatuim sa va achizitionati bilete cat inca mai sunt disponibile.

“Anul acesta spectacolul a luat amploare in special datorita publicului din anii precedenti, care a plecat intotdeauna impresionat.. “Craciun Vienez”, marca ce ne apartine, a devenit rapid un brand la nivelul capitalei, iar oamenii stiu din experienta ca show-ul se ridica la standarde calitative internationale”, afirma Pepino Popescu, director general Vreau Bilet.  Va reamintim ca sub aceasta marca –Craciun Vienez, au evoluat inca din anul 2001: “Baletul  Operei din Viena”,” Johann Strauss Ensemble”, ”Vienna Spirit”, ”Johann Strauss Gala – Orchestra Simfonica din Praga”si ”Vienna Boys Choir”, cu un succes deosebit in randul publicului.

Nu am uitat ca ne aflam intr-o perioada in care toti trebuie sa fim buni cu noi insine, dar si cu ceilalti, astfel ca, Agentia Vreau Bilet sustine scopul Fundatiei Sf. Dumitru, acela de a ajuta copiii din medii defavorizate, oferind o donatie consistenta pentru ca lor sa le fie mai bine. Cativa dintre copiii aflati sub protectia fundatiei vor fi prezenti in lobby-ul Salii Palatului inainte de inceperea reprezentatiei. Astfel, spectatorii ce doresc sa le ofere un cadou sau sa ajute la campania lor de strangere de fonduri o pot face pe data de 19 decembrie.  Micutii vor simti la randul lor spiritul Craciunului si va vor rasplati cu un zambet care valoreaza enorm.

Va anuntam ca pretul biletelor pentru acest spectacol de basm sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring si Sala Palatului, Din cauza cererii foarte mari, pentru acest spectacol nu se fac rezervari online.

Bucuresti, 24.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *