free download 78 travel guides written by experts

Bilantul tIMOn, editia din 18-21 septembrie 2008

In perioada 18-21 septembrie 2008 a avut loc, in Piata Constitutiei, targul imobiliar tIMOn. Contrar multor voci care anuntau o prabusire a pietei imobiliare si a temerilor legate de noile probleme financiare din piata americana, actuala editie a targurilor imobiliare tIMOn a fost un real succes.
Peste 19.000 de vizitatori si peste 400 de vizionari deja stabilite, 10 contracte incheiate in cadrul targului si 11 rezervari demonstreaza atat vitalitatea pietei imobiliare romanesti, cat si increderea si prestigiul pe care targurile tIMOn le-au castigat deja atat in randul dezvoltatorilor si al investitorilor, cat si in randul publicului larg.  In plus,  numarul celor interesati de o achizitie, care au ramas sa stabileasca data unor vizionari viitoare, este mult mai mare, astfel incat un bilant propriu-zis se va putea face doar peste 2-3 saptamani. Majoritatea vizitatorilor au fost real interesati de ofertele prezente la targ, cele mai cautate locuinte fiind garsonierele si apartamentele de doua camere.

In momentul de fata, este deja in pregatire editia din octombrie a targului imobiliar tIMOn, care va fi organizata in spatiul deja traditional de la World Trade Center. Chiar daca ne desparte doar o luna de zile de noul eveniment, acesta va veni cu foarte multe noutati, atat in ceea ce priveste proiectele, cat si expozantii. Vor fi prezente in special oferte pentru clasa medie, dar si foarte multe proiecte de lux. Pretul locuintelor oferite va varia de la 30.000 la peste 1.000.000 de euro.

Bucuresti, 23.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *