free download 78 travel guides written by experts

Bilantul Office Shoes de Black Friday si noile surprize de Sfantul Nicolae

Office Shoeseste un magazin care s-a aliniat obiceiului de reduceri masive si a luat parte, weekendul trecut, la un program prelungit de oferte. Varful de trafic pe site s-a inregistrat pe 26 noiembrie, cand s-a observat o crestere de 140% fata de anul trecut, in aceeasi perioada.

Preturile tentante s-au reflectat si in numarul de comenzi, cu 56% mai mare comparativ cu 2014, iar din totalul acestora tranzactiile au fost facute in procente de 50.06% de pe mobil, in vreme ce in 2014 ponderea a fost de doar 36.43%. In 2015, valoarea celei mai mari comenzi a atins suma de 14.000 de lei, iar cele mai populare trei produse au fost tenisii Lacoste – Vaultstar Remix, bocancii New Balance si bocancii Timberland – Euro Sprint Hiker.

Office Shoes continua seria surprizelor, pentru luna decembrie existand deja Oferta de Craciun, activa pe site pentru cei interesati. Mai mult, pe parcursul acestui weekend vor exista extra reduceri doar in magazinul online, cu ocazia Sfantului Nicolae. Important de stiut mai este faptul ca pe langa reducerile actuale, de pana la 50%, va exista un discount de 10% la toate modelele pentru adulti si unul de 20% la incaltamintea pentru copii.

Bucuresti, 04.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *