free download 78 travel guides written by experts

Bilanțul intermediar al Team BMR EXE Software în Campionatul Național de motociclism viteză și MotoRC

Atât Campionatul Național de motociclism viteză, cât și MotoRC sunt în plină desfășurare, Team BMR EXE Software participând, până acum, la patru etape în fiecare dintre competițiile menționate.

Cea mai bună clasare reușită e consemnată în etapele a V-a și a VI-a ale Campionatului Național, în cadrul cărora podiumul național a fost integral ocupat de piloții echipajului, prin George Catan, Eduard Alexandrescu și Cătălin Marin. Acestor reușite se adaugă cucerirea unui loc 1 Balcanic la clasa F1000.

În ceea ce privește cea de-a doua competiție în care echipa este angrenată, MotoRC, obiectivul, încă de la începutul sezonului, rămâne de Top3 la Stoc600 și Top10 la Stoc1000. În prezent, situația membrilor echipei este următoarea: Alexandru Meremzoi este pe locul trei la Stoc600, Cătălin Marin se află pe locul 10, iar Eduard Alexandrescu pe 13, ambii la la Stoc1000.

„În ultimele 10 luni, de când funcționăm ca Team BMR, au fost atât momente frumoase, cât și tensiuni sau neînțelegeri. Am avut oameni care au plecat sau care au venit – lucruri inevitabile într-un proiect de asemenea anvergură. Să înțelegi că motociclismul viteză este un sport și nu o distracție, ba chiar poate unul dintre cele mai complexe sporturi este foarte, foarte important.

Cătălin Tudor, manager Team BMR
Cătălin Tudor, manager Team BMR

Ai nevoie de voință, un psihic puternic și concentrare, viteză de reacție, forță și rezistență fizică și, cel mai important, mult-mult atrenament.

Este un sport de echipă, chiar dacă pe «sticlă» se vede doar un pilot care se învârte «de nebun» pe un circuit, suntem în spatele oricărei acțiuni atât cei din staff, cât și partenerii sau sponsorii care cred în noi”, a declarat managerul echipei, cTudor.

Despre Team BMR EXE Software

Team BMR urmează să evolueze în competiția MotoRC, singurul campionat de motociclism din țara noastră care va fi televizat live și, totodată, cel dintâi din România care se va vedea pe micile ecrane și dincolo de granițe, întrucât se desfășoară și în Grecia. Competiția va începe în luna aprilie a anului 2019, iar echipa are piloți la toate cele patru clase de concurs, pentru una dintre acestea obiectivul fiind de clasarea pe podium. Detalii despre Team BMR sunt disponibile pe teambmr.ro, Facebook și Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *