bucharest tech week 2021

BIKKEMBERGS a ales EUROSPORT

pentru a-si lansa noua colectie de echipament de fotbal

Marca de  echipament Bikkembergs a ales Eurosport, platforma multimedia pan-europeana, pentru  a-si lansa prima campanie promotionala TV pentru noua line de echipament de fotbal – si in special  brandul BIX, primul pantof de fotbal Bikkembergs – si noul website dedicat  colectiei, www.bikkembergsfootball.com.

Campania on-air  include  spoturi de  20 si 30 de secunde  si sunt difuzate de Eurosport. Exista si o campanie de bannere on-line  care apar in sectiunea de fotbal de pe  eurosport.com.

“Alegerea Eurosport  este usor de explicat: un target perfect pentru  produsul nostru si capacitatea unica de a acoperi toate tarile europene. Nascut in Germania, antrenat in Belgia si Italia pentru multi ani, ma simt  ca un cetatean al lumii si imi doresc ca si creatiile mele sa devina la fel. Obiectivul meu este sa  creez un produs  care sa atraga toate tarile, sa nu existe  granite, la fel ca si in sport. Mai mult, eu apreciez acest broadcaster cu adevarat, care la fel ca si mine isi  pune intreaga energie in slujba sportului; Eurosport va prezenta imagini si Bikkembergs va oferi produse dedicate lumii sportului “  a declarat  Dirk Bikkembergs.

Annette El Khoury Deputy Managing Director Advertising Sales a declarat "Bikkembergs este un brand de echipament sportiv distinct care  a adus la nivel de inalta performanta designul si tesaturile. Sinergia ambelor companii  consta intr-un obiectiv unic de universalitate, inovatie si pasiune pentru sport;este rezultanta unui parteneriat  de succes pe termen lung. Eurosport  a fost ales drept  unic canal media  pentru prima campanie TV a Bikkembergs , si ne-am dedicat  capacitatile strategice si creative  pentru a oferi solutii globale  care vor capata consistenta in timp. Suntem incantati de aceasta asociere si ne indreptam atentia spre planuri viitoare”.

Despre  Bikkembergs

Dirk Bikkembergs, licentiat al  Academiei Regale de Arte din  Antwerp, si-a lansat  prima colectie masculina "Dirk Bikkembergs" (Dirk Bikkembergs SportCouture din  2004) in 1989.Filozofia revolutionara a designerului a condus spre  o evolutie a conceptiei despre materialele sofisticate mixate cu tesaturi  futuriste, pentru a crea imbracaminte eleganta si cu linii unice.

Linia Dirk Bikkembergs SportCouture isi pastreaza statutul de  produs exclusivist, de lux  care se prezinta pe podiumurile de la Milano si care se vinde in renumite  boutique-uri din lume. 
Dirk Bikkembergs  este recunoscut drept primul designer care a combinat fotbalul si moda. A doua linie de imbracaminte este cunoscuta  sub numele de Bikkembergs by Dirk Bikkembergs si poate fi  descrisa drept casual. Bikkembergs Sport, identificata prin logo-ul cu jucatorul de fotbal a fost lansata oficial ca o linie distincta  pentru sezonul primavara vara 2004, desi Dirk a dezvoltat motivul sportiv  si l-a experimentat  cu un concept de fotbal  inca de la primele linii din 1999.

Stilul  lui Dirk  a reflectat mereu atractia lui catre sport , competitie si  joc ca un simbol al modernului si al viitorului. “ Vreau sa ma implic ca un adevarat sportiv  Este singura modalitate de a face haine care sa capete viata pe teren , si nu doar pe  catwalk."

Bucuresti, 16.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *