free download 78 travel guides written by experts

Bijuteriile: cadoul perfect in orice imprejurare

Alegerea unui cadou se poate dovedi a fi uneori o “misiune” extrem de uşoară, alteori o provocare, ceva dificil în funcţie de cei pentru care se cumpără acesta. Luăm cadouri pentru prieteni, pentru părinţi, fraţi, pentru colegi sau pentru oameni care ne-au lăsat o impresie frumoasă. Bijuteriile reprezintă unul dintre cadourile care va fi întotdeauna apreciat – şi care rămâne în timp ca amintire (faţă de alte cadouri precum bomboanele sau florile care se consumă sau ofilesc relativ repede).

Există bijuterii din argint pentru absolut orice vârstă, ca atare cadouri pentru oricine şi pentru orice împrejurare!

Domnisoarelor şi prietenelor tinere li se pot oferi în dar seturi de bijuterii, iar aici oferta este foarte bogata: de la seturi cu argint simplu la seturi cu cristale Swarovski sau seturi de argint cu pietre semipretioase. Iubitelor li se pot face şi cadouri constând în inele, simboluri speciale ale relaţiilor sentimentale.

Pentru mame, bunici, mătuşi sau colege de birou se pot alege oricând cu succes fie seturi de bijuterii, fie produse separate: cercei, brăţări sau pandantive. Se pot alege bijuterii din argint cu simbolul zodiei în care s-a născut persoana căreia i se oferă cadoul ori cu litera prenumelui său. Alte cadouri inspirate sunt cele care ţin cont de preferinţele de culoare sau pietre preferate – bijuterii din argint cu pietre semipreţioase, cu sticlă de Murano sau cu diverse materiale.

Broşele reprezintă un cadou special, mai ales că acestea pot fi accesorii excelente în orice anotimp şi pentru persoane cu vârste diferite. Bijuterii elegante pentru persoane cu stil, broşele pot fi purtate la o poşeta, la o eşarfă, la o geantă, la o rochie sau la un sacou ori pardesiu – versatile, potrivite pentru orice anotimp :).

Nici domnii nu sunt uitaţi! Există cadouri din argint şi pentru aceştia dar si numeroase modele de bijuterii din inox, tungsten, ceramica si piele naturala.

Butonii sunt, cu siguranţă, unele dintre aceesoriile cel mai des oferite bărbaţilor. Însă aceştia nu mai sunt de mult timp singurele bijuterii pe care le poartă domnii. Designeri din întreaga lume au creat tot soiul de bijuterii pentru bărbaţi şi pentru gusturile lor, astfel că domnii au astăzi la dispoziţie o gamă largă de bijuterii: coliere, inele, brăţări, pandantive şi cercei. Fiecare bărbat are aşadar oportunitatea de a-şi completa ţinuta şi de a face declaraţii de stil şi putere şi cu ajutorul bijuteriilor.

Iata aşadar câte variante de cadou constând în bijuterii din argint sau inox există! Pentru doamne, domnişoare, dar şi pentru domni, indiferent de vârstă şi de preferinţe există, cu siguranţă, o bijuterie potrivită. Magazinul online BeSpecial.ro vă aşteaptă pe site pentru a vă alege ce vi se potriveşte. Bijuteriile pot fi comandate şi cu probă şi ridicare din magazinul J’Adore din Piaţa Romană.

Bucuresti, 12.09.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *