free download 78 travel guides written by experts

Bijuterii Roberto Bravo in valoare de 3 milioane de dolari pentru Miranda Kerr

Miranda Kerr, care a purtat în 2011 un sutien în valoare de 2,5 milioane dolari, fiind capul de afiş la prezentarea casei Victoria’s Secret, va defila cu un set de diamante în valoare de 3 milioane dolari conceput de Roberto Bravo pentru Dosso Dossi Fashion Show.

In cadrul spectacolului Dosso Dossi Fashion Show ce va avea loc în data de 9 ianuarie în Antalya, Miranda Kerr va prezenta setul de diamante în valoare de 3 milioane dolari. Conceput special pentru anul 2014 de către Roberto Bravo, setul care conține 2014 diamante este compus din colier, brățară, cercei şi un inel.

Colectia “Black Magic” include pietre cu “tăietura extraordinară”, fiecare piatră a fost lucrată manual timp de luni de zile pentru a i se da forma dorită folosindu-se tehnica emailării. Miranda Kerr va păşi pe podiumul Dosso Dossi Fashion Show purtând acest set de diamante creat de Roberto Bravo.

Despre Gloria Diamonds

Compania Gloria Diamonds, reprezentantul Roberto Bravo în România, este prezentă pe piața românească din 2009. În România, brandul-statement pe care Gloria Diamonds îl promovează din anul 2009 este Promisiunea companiei Gloria Diamonds pe piața din Romania este să ofere piese unice, personalizate, lucrate manual, cu un design rafinat, în combinații spectaculoase și pline de culoare.

Despre Roberto Bravo

Fondată în anul 1948, casa de bijuterii Roberto Bravo este prezentă în lume cu 130 de magazine și puncte de vânzare. Incepând cu anul 1997, compania a ales ca strategie de extindere francizarea la nivel internațional.

Ca brand cu o experiență de peste 65 ani în domeniul bijuteriilor unicat, unde trecerea timpului își pune amprenta asupra calității produselor și serviciilor sale, Roberto Bravo dovedește, astfel, că această experiență face diferența. Roberto Bravo include colecții de bijuterii unicat cu un design ingenios, lucrate manual, care evidențiază și completează orice ținută, conferindu-i originalitate.

Pentru mai multe detalii despre colecțiile Roberto Bravo accesați //www.robertobravo.com și https://www.facebook.com/#!/pages/Roberto-Bravo-Boutique-Romania/526715604037720.

Bucuresti, 06.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *