free download 78 travel guides written by experts

Bijuterii de seara la “Autor”

5-6 Noiembrie – Sala Dales

"Bijuterii de Seara" este noua colectie pe care Ana Wagner o va prezenta la cea de a sasea editie a Autorului, pe 5 si 6 noiembrie, la Sala Dales.

Portelan pictat manual, pietre semipretioase si cristale, alaturi de piese de anticariat spun parca povestea intregului colier si reprezinta centrul de interes al intregii compozitii. Numai bine de admirat intr-o duminica seara.

Pe 5-6 noiembrie, AUTOR, singurul targ de bijuterie contemporana romaneasca, dezvaluie noile colectii de bijuterii pentru a doua jumatate a anului 2011.

Colectiile de iarna "Winter of gentiliTEA"

Povesti cu zapada, Visul ceaiului, Paretare si alte teme fantastice de sezon le puteti regasi pe ultima colectie de portelanuri Wagner.
Catalogul cu intreaga colectie poate fi descarcat de pe situl www.wagnerarte.ro.

Piesele pot fi personalizate in functie de dorintele dvs. si pot reprezenta un frumos cadou de Craciun precum si o investitie intr-o lucrare de arta.

Bijuterii Ana Wagner la Asclepimed Clinic

"Frumusetea este o optiune asa cum optiune este si fericirea".

Ne place sa va propunem piesele din portelan pictat manual in diverse locatii ce ne reprezinta si alaturi de oameni ce ne sunt dragi. De data aceasta va introducem clinica de stomatologie si estetica faciala Asclepimed Clinic, pe strada Dr. Romniceanu in Cotroceni.

www.asclepimed.ro

Bucuresti, 03.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *