free download 78 travel guides written by experts

Biciclete Corratec la Veloteca. Tehnologii inovatoare

De peste douăzeci de ani, Konrad Irlbacher a creat noi tehnologii inovatoare pentru întreaga industrie a bicicletei împreună cu echipa lui de ingineri şi designeri, dar şi cu participarea unor profestionişti din domeniu, de talie mondială. An dupa an a ridicat ştacheta tot mai sus cautând şi inventând noi solutii care aduc un mare plus tuturor pasionatilor de biciclete. Nicio alta marca de biciclete nu are atat de multe inovatii in domeniu precum Corratec. Asta a fost cheia succesului Corratec in peste 50 de tari din lumea intreaga, şi motivul pentru care Veloteca vinde (cu succes, evident!) aceste biciclete încă din 2009. Ne mândrim să fim magazinul cu cel mai mare rulaj şi cel mai mare stoc de biciclete Corratec din România! La noi gasiti in prezent modelele: Corratec SuperBow, X-Vert (de adulti si copii), C 29 Base (un model de 29er ce a luat locul vechiului Cross Base cu roti de 28”), Corratgec Inside Link, Opiate si Two-Circle.

Tradiţie şi viitor combinate în geometrie de 29”.

Adică un prezent foarte bine definit. Sistemul patentat Biometric Bow System ESTE semnătura studiourilor de design specializat Corratec, definind marca aceasta cu succes. Ani de zile, această geometrie unică, a garantat confort şi rigiditate maxime în cursele şi turele de cross-country. Această geometrie parcă este predestinată pentru roţile de 29 inch, oferind caracteristici de rulare extraordinare, mai ales pe suprafeţele nesuferite, pline de adâncituri şi ridicături neaşteptate. Dinamic şi inovativ, cadrul de 29 este recomandat de Veloteca celor care atacă panta fără prejudecăţi.

Corratec Super Bow 2014: o biclă imensă cu talie de viespe

Silueta ideală pentru femei este cea cu şolduri late, talie de viespe şi piept robust, cu umeri laţi (dar nu exageraţi…). Cam aşa e şi noul Corratec Super Bow 29er. NU că s-ar comporta ca o femeie, ba din contră! Are dimensiuni perfecte şi asta în timp ce triunghiurile cadrului sunt mai mici decât în mod uzual. Roţile par foarte mari, te şi sperie dar te şi liniştesc: trec peste orice obstacol! Această geometrie (biometrie) salvează energie, face economie de forţă mai ales la urcări exagerate pe verticală.

De câţiva ani de zile, această geometrie unică garantează utilizatorilor confort în şa şi rigiditate maximă a cadrului. Take it for granted: toată energia ta se transformă în putere de pedalare la urcare, fără să pierzi nicio picătură! Acest Bow-design parcă a fost predestinat roţilor de 29”, oferind caracteristici extraordinare de rulare, mai ales pe suprafeţe accidentate.

Bucuresti, 26.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *