metalshow

„Biblia” – ecranizarea celei mai cunoscute povesti din istorie, in exclusivitate pe HISTORY®

HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România1, va difuza la finalul lunii mult așteptatul serial „Biblia”. Episoadele vor fi trasmise în fiecare duminică, începând cu 30 noiembrie, la ora 21:00.

În acest nou serial lansat de HISTORY în România, poveștile din Biblie sunt aduse la viață. De la Geneză la Apocalipsă, evenimentele sunt redate prin intermediul reconstituirilor şi al graficii de ultimă generaţie, oferind o nouă perspectivă asupra unor scene celebre şi personaje-simbol. Creat de producătorul Mark Burnett, cu o distribuţie internaţională de succes, serialul explorează câteva dintre cele mai importante episoade din Biblie, începând cu crearea lumii de către Dumnezeu, continuând cu poveştile lui Noe şi Avraam din Vechiul Testament și ajungând la răstignirea lui Iisus.

În loc să prezinte poveştile biblice prin prisma religiei, serialul îi implică pe telespectatori în acţiune într-un mod inedit. Poveştile sunt spuse la persoana întâi, din punctul de vedere al personajelor ale căror decizii au influenţat Vechiul şi Noul Testament. “Biblia” surprinde încercările la care sunt supuși oameni reali, care se confruntă cu probleme tangibile, într-un mod la care publicul modern se poate raporta.

Dovezile istorice sunt completate de reconstituiri şi uimitoare efecte speciale care le sporesc impactul, precum şi cu incitante informaţii noi. Printre detaliile surprinse se numără episodul în care evreii au supravieţuit în deşert, tehnica din spatele praştiei care l-a ucis pe Goliat, satul unde a crescut Iisus şi torturile folosite de romani împotriva „sectelor eretice”.

Mai multe detalii despre serial sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

1 HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – Septembrie 2014, pe toată durata zilei].

Bucuresti, 11.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *