free download 78 travel guides written by experts

Bianca Dragusanu debuteaza in actorie

Telespectatorii vor avea ocazia să o vadă mâine, 13 ianuarie, pe Bianca Drăguşanu în ipostaza de actriţă. Asistenta lui Dan Capatos va interpreta un rol în telenovela Narcisa Sălbatică, difuzată de Antena 1.

Bianca Drăguşanu îşi va face mâine seară debutul în actorie. Frumoasa asistentă de la Un show păcătos va interpreta rolul Iuliei, o femeie căreia suferinţa în dragoste i-a pricinuit severe tulburări psihice şi care printr-o conjunctură cu totul inedită ajunge să îl cunoască pe Tudor, interpretat de actorul Gabriel Duţu.

„Sunt la primul rol şi nu îmi este uşor, este cea mai grea meserie pe care am încercat-o până acum şi mi-am dat seamă că să fii actor nu este deloc un lucru usor. Am lucrat cu o echipă de profesionişti, înarmati cu răbdare. Secvenţele cu mine s-au filmat într-o comună, era foarte frig, nu era apă curentă, iar eu am fost cea care s-a adaptat cel mai greu din toata echipa. Ritmul de lucru a fost foarte intens, am plans aproape in fiecare zi de oboseală pentru că nu este uşor să filmezi 12 ore pe zi. În ciuda acestui lucru, am fost tratată ca o divă. M-am plâns de frig şi mi-au adus o rulotă doar pentru mine. Sunt nişte oameni extraordinari, în spatele camerelor se ascunde o echipă numeroasă care munceste foarte mult şi cred că cei care nu se văd, dar fac lucrurile să iasă foarte bine, sunt cei care trebuie apreciaţi în primul rand”, a povestit Bianca despre experienţa zilelor de filmare.

Pe 10 ianuarie, îndrăgiţii actori Alina Puşcaş, Nicole Duţu, Gabriel Duţu, Andrei Aradits,Vladimir Drăghia au revenit pe micul ecran în cel de-al doilea sezon al telenovelei Narcisa Sălbatică. Noile episoade le promit telespectatorilor răsturnări de situaţie spectaculoase, apariţia unor personaje şi actori noi, dar si scene senzaţionale, de tipul cascadoriilor.

Râmasă în incertitudine, povestea de dragoste dintre Tudor şi Narcisa va lua o turnură neaşteptată, din pricina unui eveniment care dă peste cap vieţile tuturor personajelor. Eliza intră la închisoare, Emil va trece printr-o grea încercare, iar Cristian îşi dezvăluie adevărata faţa. Acestea sunt doar o parte dintre surprizele pe care scenariul celui de-al doilea sezon le va dezvălui. Aproape toate personajele vor trece prin schimbări spectaculoase, deopotrivă pozitive şi negative.

Bucuresti, 12.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *