free download 78 travel guides written by experts

Beyonce vine in exclusivitate la Music Channel

Timp de doua zile, in 22 si 23 octombrie,  ai ocazia sa vezi in exclusivitate, la Music Channel, noile hituri ale lui Beyonce, “If I Were A Boy” si “Single Ladies”.

Pe 18 noiembrie, Beyonce va lansa albumul “I am…” intr-o formula inedita. Albumul va cuprinde doua parti: “I am… Beyonce Knowles” si “I am… Sasha Fierce”, fiecare dintre ele reflectand cate o latura a artistei. Prima parte a albumului contine piese de suflet pentru artista, iar a doua parte a albumului contine piese mai indraznete, caracteristice stilului cu care diva ne-a obisnuit deja. “Single Ladies” si “If I Were A Boy” sunt doua dintre piesele pe care Beyonce le-a lansat in aceasta perioada, prima piesa  facand parte de pe cea de-a doua parte a albumului , iar a doua piesa este mai personala si mai apropiata de trairile artistei.

“Am muncit la acest album aproape un an de zile si el este povestea a ceea ce sunt eu in aceasta etapa a vietii mele. Mi-am pus inima si sufletul in acest album. Este cea mai lunga perioada pe care am petrecut-o vreodata pentru vreun proiect. In tot acest timp, am inregistrat peste 70 de piese si am ales stilul care ma reprezinta in totalitate. M-am schimbat si vreau ca oamenii sa-mi cunoasca toate laturile”, a declarat Beyonce despre acest album.

Noul album al artistei va fi lansat in doua variante, una standard, cu cate 5 piese pe fiecare parte a albumului si inca o varianta, “deluxe”, care contine cate 8 piese pe fiecare parte.

Bucuresti, 22.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *