Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Beyonce: Viata e doar un vis

Premiera joi, 6 iunie, la HBO și pe HBO GO

Documentarul original HBO Beyonce: Viaţa e doar un vis va fi difuzat în premieră la joi, 6 iunie, de la ora 20:00, numai la HBO România.

Celebra cântăreaţă Beyoncé regizează şi joacă în primul său film HBO, un documentar care conţine imagini inedite din spatele scenei, dar şi momente electrizante din concertele sale recente.

Documentarul Beyonce: Viața e doar un vis realizează un portret complex al lui Beyoncé, câştigătoare a 16 premii Grammy, femeie de afaceri, compozitoare, actriţă, antreprenoare, soţie şi mamă. Cântăreaţa îşi expune talentele extraordinare ce au transformat-o într-un fenomen global, reuşind să reinventeze industria muzicală. Filmul include înregistrări personale cu Beyoncé, filmate de ea, dar și de familia sa, care oferă o nouă perspectivă asupra realității din jurul celebrităţii, refugiul de pe scenă, dar şi bucuria de a deveni mamă.

Filmul conține imagini din copilăria lui Beyoncé în Houston care descriu foarte bine legătura strânsă dintre ea şi familia ei, inclusiv cu sora ei mai mică, Solange. Documentarul urmărește parcursul artistic al vedetei, după despărţirea de formaţia Destiny’s Child, când a început să-şi managerieze cariera şi propria companie, Parkwood Entertainment.

Printre imaginile din spatele scenei se regăsesc înregistrări din spectacolele lui Beyoncé, care prezintă nu doar talentul vocal al artistei, dar și coregrafiile dinamice din concertele sale.

În Statele Unite, documentarul Beyonce: Viața e doar un vis a atras 1,8 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, cea mai mare audiență înregistrată de HBO pentru un documentar în ultimii 10 ani.

Documentarul original HBO Beyonce: Viaţa e doar un vis este disponibil și pe HBO GO.

Bucuresti, 03.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *