metalshow

BETANO.com a lansat primul său spot TV pe piața din România

BETANO, operator internațional de pariuri sportive și cazinou online, a lansat, săptămâna trecută, primul său spot TV oficial, la scurt timp de la lansarea platformei sale inovatoare pentru desktop și mobil pe piața locală, www.betano.com.

Spotul inovator a fost 100% realizat local, personalizat pentru piața din România și urmărește conceptual sloganul mărcii: „Jocul începe acum”.

Compania, prezentă și pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), aduce o abordare nouă în peisajul media local cu primul său spot TV. Urmând un scenariu atipic, clipul este filmat și produs în întregime în România, și prezintă reacțiile oamenilor surprinși plăcut de o ploaie de mingi din cer, o analogie la intrarea mărcii Betano pe piața din România. Spotul TV Betano:

„Ne-a inspirat conceptul propus și am lucrat îndeaproape în dezvoltarea acestui proiect de succes, aliniat valorilor și convingerilor Betano. Spotul are o abordare inedită și suntem încântați de rezultat”, a declarat Dimitris Tranakas, Managing Partner FRANK.

“Ne-a plăcut să dezvăluim, într-o manieră diferită, povestea unui brand nou pe piața din România. Sperăm ca produsul final creat să devină un punct de referință în publicitatea din industria pariurilor sportive”,  a declarat Valentin Antofi – Head of Production MEDIA EST.

Agențiile care au contribuit la crearea și producția spotului TV Betano: ANOTHER CIRCUS (Evangelos Karapetsas – Creative Director, John Liveris), MEDIA EST (Valentin Antofi – Head of Production, George Grama – Producător, Fernando Lazzari – Regizor, Charlie Herranz – DoP, Ruxandra Stanescu – Postproduction Manager, Cezar Ionescu – 3D, Liviu Miron – Grafică, Andrei Balasoi/Alexandru Radu/Eugen Stoie – editori), FRANK COMMUNICATION (Andreea Bahrin – Campaign Lead, Ramona Damiean – Senior Art Director, Cristina Caloian – Copywriter, Dimitris Tranakas – Managing Partner FRANK GROUP).

Despre BETANO.COM

BETANO.com este o platformă de jocuri de noroc online care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri completă. Platforma pune la dispoziția membrilor o gamă largă de activități de pariuri precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou și cazinou live. 

Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde nevoilor membrilor săi.

BETANO.com este parte a Gambling Malta Limited, o companie de jocuri de noroc online cu sediul în Malta, care operează în Grecia și Cipru, sub brandul Stoiximan, platforma nr.1 de online gaming din Grecia in acest moment.

Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *