bucharest tech week 2021

BestJobs te duce la Hollywood

Universal Studios, una dintre cele mai mari companii de productii cinematografice, apeleaza la serviciile BestJobs.ro pentru recrutarea de personal din Romania pe timpul verii, pentru parcurile de distractie tematice din Florida.

Prin intermediul anuntului introdus pe BestJobs (bestjobs.neogen.ro/universal), Universal Studios angajeaza 100 de studenti romani pentru a munci pe perioada vacantei de vara in America. Cazarea este asigurata in vecinatatea parcului in apartamente prevazute cu piscina, sala de fitness, jacuzzi si camere pentru vizionare de filme.

Mai mult, in afara orelor de serviciu, studentii vor avea posibilitatea de a vizita studiourile de film si de a se bucura de distractiile fantastice oferite de parc
absolut gratuit.

Aplicantii trebuie sa se supuna conditiilor de participare: studenti la zi la facultati de stat sau private acreditate (inclusiv masterat), engleza la nivel cel putin mediu si situatie scolara buna (media peste 7,5 pentru an intermediar si peste 9 pentru primul an).

Noi servicii BestJobs

Cu ocazia parteneriatului cu Universal Studios, BestJobs a lansat un nou instrument de recrutare: anunturile personalizate, folosit in premiera pe bestjobs.neogen.ro/universal. Cu ajutorul acestui serviciu, companiile pot introduce anunturi personalizate cu sigla, culorile si forma preferate de acestea. In plus fata de anuntul standard, anunturile personalizate ofera posibilitati largite pentru descrierea beneficiilor, a pietei in care activeaza si ilustrarea culturii organizationale.

O alta noutate este promovarea siglei companiilor in rezultatele cautarii. Companiile care aleg acest tip de promovare vor aparea in dreptul rezultatelor cautarii unui loc de munca pentru domeniul in care au ales sa se promoveze (ex: IT, Marketing, etc). Listarea include sigla companiei, link catre descriere si toate ofertele de locuri de munca active.

Despre BestJobs

BestJobs este cel mai mare site de locuri de munca din Romania, cu peste 5,500 de locuri de munca disponibile in orice moment.

Despre Neogen

Infiintata in anul 2000, compania Neogen SA este lider regional pe piata serviciilor online (locuri de munca, anunturi de vanzare-cumparare si matrimoniale, jocuri, stiri, publicitate, hosting), cu peste 1 milion de utilizatori inregistrati in Romania si peste 400,000 in Bulgaria si Serbia.

Bucuresti, 12.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *