free download 78 travel guides written by experts

Bestjobs cheama la apel toti Mosi Craciunii

ajutoarele de Mos Craciun… si le da de lucru!!! Obiectivul final: un Mos Craciun pentru fiecare copil!

Serviciul de recrutare online a lansat un anunt mai special. Bestjobs angajeaza Mosi Craciuni si Ajutoare de Mos Craciun care sa adune si sa distribuie daruri catre copiii bolnavi si catre cei din centrele de plasament.
Competentele viitorilor Mosi Craciuni se reduc la o inima mare, putin timp liber si abilitati de coordonare a renilor si ajutoarelor de Mos Craciun.

Cei care au acasa jucarii, hainute, papetarie, carti de povesti, filme pentru copii sau alte obiecte, care pot fi de folos unor copii, si doresc sa le daruiasca, se califica pentru jobul de Ajutor de Mos Craciun.
Darurile se pot trimite la "Centrul National de Mosi Craciuni Bestjobs" (Neogen SA, Piata Alba Iulia 5, Bl I 4, Sc. 1, Et. 7, Ap. 32, Sector 3, Bucuresti).

Oricine crede ca poate "face fata" acestor joburi este binevenit sa aplice trimitand un mesaj la adresa moscraciun@bestjobs.ro

"Orice copil are dreptul la un Craciun plin de bucurie si speram ca in acest an sa reusim sa facem cat mai multi copii fericiti" a declarat Constantin Ferseta – Director Marketing Neogen.

Pentru mai multe detalii accesati Bestjobs.ro/moscraciun

Bucuresti, 3.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *