free download 78 travel guides written by experts

B’ESTFEST Summer Camp 2012 – powered by Vodafone

· Vodafone va asigura Internet gratuit prin Wi-Fi pentru fanii prezenti la B’ESTFEST Summer Camp 2012
· Vodafone va amenaja o zona de relaxare si de jocuri video, precum si un spatiu pentru reincarcarea telefoanelor mobile
· Zilnic, Vodafone va organiza proiectii gratuite de filme la B’ESTFEST, pe un ecran de 120 m2

Dupa parteneriatul anuntat recent pentru sustinerea concertului Red Hot Chili Peppers, Vodafone Romania are placerea sa fie alaturi si de B’ESTFEST Summer Camp 2012, eveniment organizat si promovat de catre Emagic. Festivalul va avea loc in perioada 6-8 iulie 2012, la B’estfest Park (Tunari).

In calitate de sponsor, Vodafone va asigura Internet gratuit prin Wi-Fi, in zona teraselor si in zona Vodafone special amenajata in cadrul B’ESTFEST. Zilnic, la editia B’estfest din acest an, Vodafone va organiza proiectii cu o selectie speciala de filme romanesti si straine. Proiectiile vor fi in aer liber pe un ecran de 120 m2, iar capacitatea totala a cinematografului va fi de 700 persoane.

In plus, Vodafone va amenaja un spatiu ce va oferi publicului prezent la B’estfest mai multe facilitati: zona de relaxare, facilitati pentru incarcarea telefoanelor mobile, precum si un spatiu destinat jocurilor (Guitar Hero pe Xbox si jocuri HD pe telefonul mobil). Mai multe surprize pentru fanii care vor fi prezenti la concerte vor fi anuntate in perioada urmatoare pe paginile de Facebook si twitter ale Vodafone (www.facebook.com/vodafonero; www.twitter.com/vodafonebuzz).

In ultimii ani, Vodafone Romania a sustinut numeroase concerte ale unor mari artisti in Romania, precum Rolling Stones, Madonna, Shakira, Beyonce, Depeche Mode, Guns’N’Roses, Bon Jovi.

Bucuresti, 07.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *