free download 78 travel guides written by experts

Best New Artist MMA 2016

Invitatul special la Music Documentary Film Festival

Vineri pe data de 23 septembrie incepe prima editie DokStation Music Documentary Film Festival ce se va desfasura timp de trei zile in Bucuresti.

DokStation Music Documentary este singurul festival de film documentare muzicale din Bucuresti, si va rula pelicule ce dezvaluie povesti din culisele industriei muzicale, istorii de succes si lupta, confesiuni ale artistilor despre succesele si esecurile lor.

In a doua zi de festival, pe data de 24 septembrie, incepand cu ora 19:00, in parcul Drumul Taberei, invitatul serii este Mihail, proaspat coborat de pe scena MMA, unde a castigat premiul pentru “Best New Artist”.


Lansarea piesei “Ma ucide ea” l-a propulsat pe tanar in top-urile muzicale din tara, inregistrand peste 30 de milioane de vizualizari pe YouTube si i-a adus numeroase premii precum Best New Artist MMA 2016 si Cea Mai Buna Voce la premiile Radio Romania. Hit-ul a fost unal dintre cele mai difuzate piese din Romania din 2016.

Mihail va incanta audienta cu piesele sale si va crea atmosfera perfecta pentru vizionarea filmului “Pulp: A film about life, death and supermarkets” in regia lui Florian Habicht.

Filmul este o cronica a istoriei trupei Pulp, care se muta in Londra in cautarea succesului dupa un debut dezastruos in orasul lor natal. Anii ’90 le poarta noroc si cunosc succesul cu mai multe hit-uri precum “Common People”, “Disco 2000” si “Babies”. In acest film membrii trupei isi spun povestea sincera si fara retusari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *