free download 78 travel guides written by experts

Best Foto Fest – Orhideea

Cu un SMS la 874, SALVEZI VEDEREA!
Numarul este activ pentru Asociatia Nevazatorilor!
Best Foto Fest, expozitia artistilor fotografi, sustinuta de vedetele din Romania!

Din data de 6 noiembrie pana in 30 noiembrie, cei care doresc sa sprijine campania pentru recuperarea  vederii, o pot face cu un SMS in valoare de 2 euro la numarul 874 in retelele Orange, Vodafone si Cosmote! Nu se precepe TVA!

Editia 2009 a Best Foto Fest reuseste sa reuneasca nume importante, fotografi renumiti precum : Mihai Moiceanu, Narcis Virgiliu, Liviu Vasile, Alin Popescu, Ciprian Strugariu, Bogdan Panait, Alexandru Matusciac, Sebastian Enache, Liviu Untaru (fotograf Gardianul), Mihai Pop (fotograf revista SPY), Dan Bistriteanu (fotograf revista Click), Ovidiu Huiban (fotograf revista Story).

Incepand cu data de 13 Noiembrie, fotografiile din cadrul Best Foto Fest pot fi admirate in Carrefour Orhideea. In galeria comerciala sunt amplasate urne pentru donatii, iar cei care sprijina campania cu minim 1 RON vor primi o carte postala cu vedetele participante in eveniment: Mihai Morar, Gabi Szabo, Andra, Maia Morgenstern, Adrian Bucur si DJ Wanda.

Expozitia din Feeria a fost primita  cu interes deosebit de catre public; cartile postale cu sustinatorii campaniei s-au bucurat de o mare popularitate printre clientii Carrefour, care, in ciuda crizei, au donat bani pentru cauza Best Foto Fest.
Spre deosebire de anul trecut, Best Foto Fest 2009 include si o sectiune de fotografii mondene. Vizitatorii vor putea admira  atat personalitati ale show-bizului romanesc cat si ale vietii politice. Cei care vor merge la cumparaturi in aceasta perioada au sansa de a admira poze mai vechi cu: Andreea Marin, Mihaela Radulescu, Cristina Rus, Gina Pistol, Loredana Groza, Simona Patruleasa, Valentina Pelinel, Daniela Crudu, Mihai Morar si Daniel Buzdugan, Ilie Nastase si Ion Tiriac. Bineinteles, nu lipsesc nici politicienii, Silviu Prigoana, Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becalli, Elena Basescu sau Elena Udrea, iar dintre vedetele internationale ii veti regasi pe Patricia Kaas, Roberto Cavalli, David Hasselhoff sau Duffy.

Fondurile stranse din campania de SMS-uri si donatiile reunite din centrele comerciale vor fi folosite pentru a opera tineri cu deficiente grave de vedere, dar cu sanse de recuperare in urma interventiilor chirurgicale.

Cei 80,000 de nevazatori din Romania beneficiaza de ajutoare financiare infime din care nu si-ar putea permite sa plateasca o interventie chirurgicala. Rata orbirilor in urma accidentelor de masina este in continua crestere, iar peste 5 % din procentul normal european, isi pierd vederea in campul muncii: Monica Pop, medic oftalmolog, spune că procentul european de 5% oameni care rămân fără vedere accidental este mult depăşit în România, unde accidentele de muncă sunt frecvente, protecţia muncii nu se respectă şi se munceşte mult la negru. „Nici medicina preventivă nu există, deci procentul acela e cu siguranţă mai mare, dar nimeni nu l-a cercetat”, crede Pop.

Evenimentul Best Foto Fest este la o 2 a editie, prima editie a reusit operarea a doua persoane, strict din fondurile donate in cele 3 centre comerciale in care evenimentul s-a perindat in 2008. Best Foto Fest a fost creat de Split Advertising si sustinut de Carrefour Romania si Duracell.

Bucuresti, 18.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *