Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bernhard si Dumas aduc un plus de forta echipei Audi la Le Mans

·    Porsche apeleaza la specialisti in anduranta pentru a concura in noul R15 TDI
·    Echipa de piloti Audi pentru cursa de 24 de ore de la Le Mans este acum completa

Echipa de piloti Audi participanti la cursa de 24 de ore de la Le Mans este completa: semnand contractul cu Timo Bernhard (28/Germania) si Romain Dumas (31/Franta), Audi a reusit sa asigure participarea a doi specialisti absoluti in anduranta la cea mai importanta competitie de motorsport a anului.
La volanul unui Porsche RS Spyder, Bernhard si Dumas au alcatuit, in ultimii trei ani, cea mai de succes echipa din clasa LMP2 a campionatului American Le Mans Series. Acestia au obtinut pentru Porsche noua victorii generale, culminand cu castigarea titlului LMP2 de doua ori consecutiv.

"Fara indoiala, Timo si Romain se numara printre cei mai buni piloti de curse din lume", declara directorul Audi Motorsport, dr. Wolfgang Ullrich. "Am avut ocazia sa-i cunoastem in cadrul American Le Mans Series, in calitate de oponenti puternici, dar corecti si suntem bucurosi ca in cadrul Grupului ni s-a oferit oportunitatea de a-i avea de partea noastra la Le Mans. Avem certitudinea ca Timo si Romain vor aduce un plus de forta echipei noastre de piloti. Avand in palmares victorii la cursa de 12 ore de la Sebring, la cea de 24 de ore de la Daytona si la cursa de 24 de ore de la Nürburgring, ei si-au demonstrat deja abilitatile care ii desemneaza ca veritabili specialisti in anduranta."

Nici raliul de la Le Mans nu reprezinta un teritoriu necunoscut pentru cei doi piloti "de uzina" Porsche: pana in prezent, Bernhard a concurat de trei ori pe clasicul circuit francez de anduranta, adjudecandu-si fara intarziere victoria chiar de la  debutul sau pe circuitul de la Le Mans in 2002, in cadrul clasei GT. Dumas a luat startul la Le Mans de opt ori, cele mai recente doua curse la volanul unei masini LMP1 apartinand echipei Pescarolo, alaturi de care s-a clasat pe pozitia a treia in clasamentul general in anul 2007.

"Castigarea cursei de 24 de ore de la Le Mans reprezinta visul oricarui pilot, de aceea suntem extrem de fericiti ca avem oportunitatea de a concura la Le Mans pentru Audi", declara la unison cei doi piloti "de uzina" Porsche. "Amandoi suntem deosebit de incantati si abia asteptam sa ne aflam la volanul noului Audi R15 TDI."

Cei doi vor testa noua masina de curse diesel produsa de compania AUDI AG, care si-a adjudecat victoria inca de la primul eveniment la care a participat, si anume cursa de 12 ore de la Sebring (SUA), care a avut loc in luna aprilie. Dintre cei noua piloti Audi, echipele care vor lua startul la Le Mans in zilele de 13 si 14 iunie vor fi decise in urmatoarele cateva saptamani.

Avandu-i in componenta pe Timo Bernhard (Germania), Dindo Capello (Italia), Romain Dumas (Franta), Tom Kristensen (Danemarca), Lucas Luhr (Germania), Allan McNish (Scotia), Alexandre Prémat (Franta), Mike Rockenfeller (Germania) si Marco Werner (Germania), echipa de piloti Audi Sport Team Joest reprezinta, fara indoiala, o forta de neegalat.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
 piese de schimb din stoc sau la comanda.

Ingolstadt/Stuttgart, 12.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *