free download 78 travel guides written by experts

Berlin, orasul culorilor magice

Germanwings susţine Festivalul Luminilor

Germanwings te trimite la un eveniment unic şi plin de strălucire, Festivalul Luminilor din Berlin. Ajuns la cea de-a şaptea ediţie, acesta se va desfăşura în perioada 12 – 23 octombrie 2011.

Pe parcursul a 12 zile, clădiri proeminente din capitala Germaniei vor fi luminate în mod spectaculos. Locurile şi monumentele simbol ale Berlinului (bulevarde, turnuri, clădiri istorice, dar şi moderne) vor fi scăldate în culoare, devenind atracţiile principale pe parcursul festivalului.

Poarta Brandenburg, Turnul de Radio şi Televiziune sau Domul din Berlin vor servi drept ecrane pentru diverse proiecţii artistice. În fiecare seară festivalul se va termina cu un impresionant foc de artificii, care va lumina oraşul german.

Timp de 12 zile artişti internaţionali şi designeri transformă oraşul într-o strălucitoare operă de artă, iar milioane de vizitatori din întreaga lume vizitează Berlinul în aceste zile, pentru a nu pierde un spectacol grandios de lumini.

Cele mai cunoscute atracţii turistice, peste 50 de monumente impresionante ale Berlinului vor transforma oraşul într-un Berlin de poveste, plin de magie.

Vizitează alături de Germanwings toate aceste locaţii superbe, expoziţii de artă, care au ca temă principală lumina şi la care vor participa peste un milion de vizitatori.

Bucuresti, 29.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *