free download 78 travel guides written by experts

Beri speciale in portofoliul companiei URBB

Unul dintre cei mai mari producători şi importatori de bere de pe plan local, compania URBB anunţă lansarea pe piaţa din România a 4 sortimente speciale bere, apreciate la nivel internaţional datorită reţetei originale, gustului unic si calităţii de top.

Grimbergen Blonde (sticlă 0.33l), Grimbergen Double (sticlă 0.33l), Kronenbourg 1664 (Sticlă 0,33l) şi Carlsberg Elephant (sticlă 0,33L) sunt cele mai recente mărci de bere incluse în portofoliul companiei, beri ce vor fi disponibile începând cu această lună în locaţiile ce comercializeaza produsele companiei, cât şi în reţelele de distribuţie partenere.

"Diversificarea preferinţelor consumatorilor români, precum şi o creştere a interesului pentru specialităţile de bere, ne-au determinat să aducem pe piaţa din România aceste sortimente cu tradiţie îndelungată. Compania noastră şi-a propus încă de la intrarea pe piaţă să ofere consumatorilor săi doar produse premium de calitate ridicată, şi să le aducă aproape experienţe memorabile. Prin introducerea acestor produse speciale în portofoliul nostru dorim să răsplatim consumatorii de bere, aducând mai aproape de ei gustul unic al unor beri deosebite apreciate la nivel internaţional. Suntem încrezători că acestea vor fi primite cu încântare de români" a declarat Doron Zilberstein, VicePreşedinte Marketing URBB.

Grimbergen Blonde (Alc. 6.7%) si Grimbergen Double (Brună) – Alc. 6.5%

Din categoria berilor belgiene autentice de mănăstire, URBB aduce acum pe piaţa locală una dintre cele mai cunoscute si apreciate marci din lume: Grimbergen, in varietatile blondă si bruna.

Originară de la 1128, numele acesteia este puternic legat de înfiinţarea, de către Sfântul Norbert, a Abaţiei din Grimbergen, lângă Bruxelles. Zona, cunoscută pentru hameiul de calitate produs (hameiul Gatinais), a ajuns celebră pentru reţeta unică de bere produsă de către călugări. Pasărea Phoenix, simbolul Grimbergen, subliniază lupta pentru păstrarea valorilor autentice ale mănăstirii în ciuda multor incendii devastatoare prin care a trecut.

Şi în zilele noastre, călugarii mănăstirii se implică în producerea berii, supraveghind cu stricteţe respectarea reţetei şi verificând ca fiecare sticlă de bere să merite numele Grimbergen. Acesta este motivul pentru care reţeta berii din Grimbergen a trecut de asemenea testul timpului, rămânând o băutură cu un caracter de neegalat. Autentică, unică, cu un buchet bogat, berea păsării Phoenix dă naştere unor arome neaşteptate ce se dezvaluie in fiecare pahar.

În timp ce varietatea blondă are un gust uşor fructat şi perfect echilibrat, Grimbergen brună este o bere dublu fermentată cu un gust plăcut aromat şi o notă finală de scorţisoara şi brandy datorata caramelului şi amestecului special al mai multor tipuri de malţ.

Kronenbourg 1664 (Alc. 5.5%)

Kronenbourg 1664 este dovada clară a faptului că francezii pot aduce stilul şi rafinamentul în bere printr-o reteta cu adevarat speciala. Singura bere care a câştigat de două ori consecutiv medalia de aur la Premiile Internaţionale ale Industriei Berii, Kronenbourg 1664 are o culoare auriu inchis si o aroma unica asigurata de perioada lunga de maturare in butoaie.

La producerea berii franceze numarul 1 în lume se utilizează culturi speciale de drojdie, malţ atent selecţionat precum şi celebrul hamei Strisselspalt, un tip de hamei crescut exclusiv în Franţa. Denumit şi „caviarul hameiului”, Strisselspalt a fost ingredientul cheie al berii Kronenbourg 1664 încă de la crearea sa, conferind berii un caracter răcoritor şi un gust intens şi rafinat.

Carlsberg Elephant (Alc. 7.2%)

Concepută ca o editie limitata, faimoasa bere Carlsberg Elephant a cunoscut popularitatea de brand internaţional dupa cel de-al doilea razboi mondial, in anul 1959.

Imaginea elefantului de pe eticheta este inspirată din cele doua statui pereche aflate la poarta fabricii de bere Carlsberg din Copenhaga şi redă perfect caracterul special al acestei beri puternice ca aroma şi continut de alcool. Ca o curiozitate, e interesant de mentionat faptul ca in tarile africane cei doi elefanţi de pe etichetă au fost suplimentaţi cu încă unul pentru a onora tradiţia locală conform căreia trei elefanţi simbolizeaza fertilitate şi fericire.

De o culoare aurie asemănătoare chihlimbarului şi cu o spumă foarte fină, Carlsberg Elephant este o bere apreciată în intreaga lume şi rasplatită cu 3 stele de Institutul de Gust&Calitate (iTQi) Bruxelles în cadrul Superior Taste Awards 2006.

URBB (United Romanian Breweries Bereprod este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent atat pe piata berii, cat si pe cea a bauturilor racoritoare si a apelor minerale. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci premium: Tuborg, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness, Kilkenny, Granini si Bilbor.

Bucuresti, 26.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *