free download 78 travel guides written by experts

Bergenbier reaprinde spiritul sarbatorilor alaturi de Adi Despot, Cheloo si Cristi Minculescu

Iarna aceasta Bergenbier reaprinde spiritul sărbătorilor alături de prieteni și duce mai departe magia Crăciunului într-o campanie în care apar Adi Despot, Cheloo și Cristi Minculescu.

Campania “Hai la colindat” prinde viață în trei spoturi TV care ilustrează atmosfera frumoasă a sărbătorilor de iarnă. Trei prieteni regăsesc bucuria de a colinda și pleacă să dea vestea bună din casă-n casă. Dar cum niciodată nu poți ști ce surprize se ascund în spatele ușii la care vei suna, cei trei au norocul să îi întâlnească pe Adi Despot, Cheloo și Cristi Minculescu! Povestea e cu atât mai frumoasă cu cât artiștii îi primesc în casă lor pe colindători și îi cinstesc cu un Bergenbier.

Tradiția colindatului este reinventată și în online, unde fanii Bergenbier își pot invita cei mai buni prieteni la colindat cu un catren inspirat, accesând aplicația dedicată. Cei care dau mai departe bucuria colindului vor avea parte de o surpriză specială pe 24 decembrie.

„Bergenbier este brandul care vorbește despre oameni și despre valorile prieteniei adevărate. Chiar dacă poate nu mai sunt zăpezile de altă dată, credem că spiritul sărbatorilor adevărate, trăite alături de familie și prieteni, va rămâne mereu alături de noi.

Împreuna cu trei dintre cei mai importanți muzicieni români, aducem un colind, un gând bun și o urare, pentru toți prietenii care ne sunt aproape”, spune Mihai Bonca, Director de Marketing Bergenbier SA.

Mulțumim Adi Despot, Cheloo și Cristi Minculescu pentru că vă numărați printre prietenii care știu de ce!

Spot Adi Despot: //www.youtube.com/watch?v=zVn3UyxPkXk

Spot Cheloo: //www.youtube.com/watch?v=yMMViADDz08

Spot Cristi Minculescu: //www.youtube.com/watch?v=9z_M8iWpXv4

Link aplicatie: https://apps.facebook.com/hailacolindat
Link eveniment:
https://www.facebook.com/events/423271927773320

Bergenbier. Prietenii ştiu de ce.

Bucuresti, 12.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *