free download 78 travel guides written by experts

BenQ DSC X800, camera foto de 8 MP si doar 9,8 mm grosime, exclusiv

la MarketOnline.ro

– cu grosime de 9,8 mm, ecran LCD de 3 inch, X800 este cel mai ingust aparat foto digital de 8 Megapixeli
– 3X Zoom optic, Obiectiv Prism, lentil Pentax
– Player Multimedia Portabil – MP4
– Functie Super Shake-Free
– Functie de urmarire a fetei umane
– Z-Lighting: mareste luminozitatea fotografiilor
– Zoom inteligent de pana la 30x in formatul VGA
– Compatibil card MicroSD pana la 4GB SDHC Magazinul online de electronice, electrocasnice, IT si comunicatii MarketOnline a anuntat lansarea pe piata a celei mai noi si mai subtiri camere digitale de 8 Megapixeli, BenQ  DSC X800, produs disponibil incepand cu data de 19 martie 2008. Timp de o luna, in parteneriat cu BenQ, MarketOnline detine exclusivitatea vanzarii oficiale in Romania, online si offline, a camerei digitale BenQ  DSC X800.

Promotor al serviciilor premium si urmandu-si politica de a aduce in Romania cele mai recente inovatii din domeniul IT&C, www.MarketOnline.ro ofera clientilor sai, in premiera in Romania, noua BenQ  DSC X 800 Digital Camera, cea mai subtire camera digitala de 8 MP din lume, asa cum este aceasta prezentata de producator. Astfel, mediul online din Romania va fi spatiul de retail in care un producator de talie internationala lanseaza si promoveaza un produs in premiera absoluta.

"Colaborarea cu BenQ si lansarea in Romania prin intermediul magazinului nostru a camerei digitale X800 – produs absolut nou pentru piata romaneasca – reprezinta un eveniment deosebit de important pentru noi, ca magazin online ce se bucura de a oferi o noua premiera clientilor, cat si pentru  e-commerce-ul romanesc, care are prilejul de a reprezenta scena lansarii unui produs pe piata nationala. Colaborarea BenQ – MarketOnline confirma interesul foarte mare manifestat de producatorii de IT fata de magazinele online, care concentreaza o parte tot mai importanta din piata de retail. Alegerea unui magazin online ca zona strategica de lansare a unui produs cu totul special (cea mai subtire camera digitala de 8 Megapixeli) este o consecinta directa a cresterii vanzarilor e-commerce in Romania, dar mai ales a potentialului extraordinar pe care mediul online  il ofera pentru vanzarea si promovarea IT&C", a explicat Mugur Frunzetti, Managing partner Grifon Group, compania care detine magazinul online www.MarketOnline.ro.

Lansata recent pe piata internationala, BenQ  DSC X800 cantareaste doar 130 g fara baterie si micro SD card, fiind considerata cea mai subtire camera digitala de 8 MP din lume, cu o  grosime de doar 9,8 mm, respectiv 14 mm in dreptul obiectivului. Camera are meniul inclusiv in limba romana si este dotata cu un sistem intern de lentile prismatice, pentru zoom-ul optic de 3X, precum si cu un ecran LCD LTPS de 3 inch. Noul aparat foto digital de la BenQ este in acelasi timp un multimedia player, permitand redarea fisierelor audio si video precum si vizionarea de filme cu compresie MPEG 4.

Stocarea fotografiilor si a filmelor (poate inregistra MPEG 4 la o viteza de 30 de frame-uri pe secunda si o rezolutie de 640×480 pixeli) poate fi realizata atat in memoria interna de 12 MB a aparatului, cat si pe un micro SD card, a carui capacitate maxima poate ajunge pana la 4 GB. BenQ  DSC X800 include functiile Super Shake-Free, ce permite reducerea efectului de imagine miscata, Auto Face Tracking – in cazul fotografiilor de grup – permitand auto-focalizarea asupra fetelor mai multor persoane in acelasi timp, Wise Zoom – ce ofera un efect de marire de 30x zoom a detaliilor – pastrand totodata calitatea si claritatea imaginii. Un alt element important este functia de post-procesare Z-lighting, ce permite cresterea luminozitatii in cazul fotografiilor sub-expuse.

Pentru a marca lansarea in premiera, perioada de exclusivitate a Benq DSC X800 la MarketOnline.ro va coincide cu o oferta promotionala prin care produsul va putea fi achizitionat la pretul special de doar 699 Ron, numai la www.marketonline.ro. Produsul beneficiaza de garantie de 24 de luni oferita de producator. In plus, clientii magazinului pot alege optiunea Garantia Suplimentara MarketOnline: orice produs defectat in perioada de garantie, din cauze acoperite de garantie conform certificatului atasat produsului, este inlocuit cu unul nou, identic (sau similar dar superior in cazul in care produsul identic nu se afla pe stoc sau nu se mai fabrica), pe loc sau in maxim 48 de ore (2 zile) lucratoare de la constatarea scrisa a cauzei defectului de catre orice service autorizat de producatorul/importatorul acelui produs, conform certificatului de garantie. Desi este un serviciu premium, costul este aproape neglijabil – Garantia Suplimentara Marketonline costa 2% din valoarea produselor achizitionate si se poate comanda numai odata cu produsele (nu si dupa cumpararea acestora).

MarketOnline nu a fost ales intamplator de BenQ pentru a lansa – in premiera in Romania – camera foto digitala BenQ DSC X800. Chiar in aceasta luna, MarketOnline a castigat trofeul categoriei "e-Shop" acordat de redactia revistei e-Finance in cadrul celei de-a V-a editii a Galei Premiilor e-Finance. MarketOnline a primit premiul  pentru cel mai bun "e-shop" al anului 2007, decernat celui mai dinamic si mai apreciat magazin virtual pe baza a patru criterii esentiale: functionalitatea, designul, uzabilitatea si continutul. In realizarea clasamentului, o pondere de 20% din punctajul final a fost atribuita pentru originalitate, inovatie si implicare sociala corporatista.

MarketOnline.ro este un magazin online romanesc ce se recomanda ca unicul magazin online de sapte stele, cu promisiuni ferme: ‘Spunem intotdeauna DA clientilor’; ‘Anticipam cu precizie dorintele si nevoile Dumneavoastra’; ‘Comunicam intotdeauna adevarul’; ‘Respectam intocmai promisiunile facute’; ‘Oferim suport si consultanta tututor vizitatorilor nostri’; ‘Vindem numai produse de marca, noi si cu garantie’; ‘Raspundem oricarei solicitari in maxim 60 de minute’.

Bucuresti, 24.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *