free download 78 travel guides written by experts

Benevo the Homes Store ofera consiliere gratuita in brokeraj de credite

prin partenerul sau Credit Zone

Contractarea unui credit pentru achiziţionarea unei locuinţe necesită o analiză atentă a ofertelor de pe piaţă şi o cunoaştere a dobânzilor, a comisioanelor bancare, precum şi a tuturor paşilor necesari în obţinerea unui credit. Pentru a simplifica acest proces, la Benevo, magazinul de locuinţe, clienţii care doresc să cumpere un apartament beneficiază de consiliere gratuită în brokeraj de credite din partea Credit Zone – partener Benevo, the Homes Store.

“Benevo îşi propune să transforme cumpărarea unei case într-un proces simplu, transparent, confortabil şi plăcut. Ne-am propus ca la Benevo, magazinul de locuinţe, clientul să găsească cei mai buni consilieri în brokerajul de credite care să îl ajute să identifice usor acea opţiune de credit de pe piaţă care se potriveşte perfect nevoilor sale,” afirmă Michael Topolinski, CEO Benevo, the  Homes Store.  

Colaborând cu 18 bănci şi instituţii financiare din România, Credit Zone pune la dispoziţia clienţilor Benevo 3 tipuri complexe de credite: ipotecare, imobiliare, credite de nevoi personale cu ipotecă şi refinanţări.

„Ne face o deosebită plăcere să ne alăturăm unui partener precum Benevo. Este un parteneriat de bun augur pentru ambele părţi. Credit Zone va aduce un plus de valoare activităţii Benevo, prin profesionalismul echipei noastre de consilieri, prin transparenţa şi modul de lucru personalizat. Putem realiza acest lucru datorită diversităţii de produse financiare de care dispunem şi pe care consilierii companiei noastre le adaptează la nevoile fiecărui client,” a declarat Cristian Alecu, director de vânzări Credit Zone.

Una dintre cele mai importante atribuţii ale consilierului de credite constă în cercetarea şi analiza condiţiilor actuale ale pieţei bancare pentru a găsi cel mai bun credit, potrivit cu nevoile clientului. De asemenea, consilierul Credit Zone informează clientul despre opţiunea programului de finanţare, documentele necesare pentru depunerea dosarului de credit, toate costurile şi plăţile asociate dosarului de credit, explicând în detaliu costurile pentru aprobarea de credit percepute de fiecare instituţie financiară, precum şi procesul de creditare de la începutul şi până la încheierea contractului. Consilierul comunică permanent cu clientul de-a lungul întregului proces de creditare.

Consilierii Credit Zone parcurg împreună cu fiecare client Benevo 5 paşi până la încheierea contractului de credit: crează profilul financiar al clientului cu date personale, profesionale şi financiare, analizează informaţiile şi aleg din toate creditele aflate în portofoliul Credit Zone produsul potrivit, explică în amănunt clientului oferta băncii şi fiecare comision, pregătesc şi depun pentru analiză dosarul la instituţia financiar-bancară aleasă de către client, îl urmăresc până la finalizare, intermediază semnarea contractului de credit şi asigură consiliere post-vânzare. Toate aceste servicii sunt realizate gratuit de către consilierii Credit Zone – partener Benevo, the Homes Store.

Bucuresti, 28.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *