Shadow

Beneficii EXTRA pentru deținătorii de CardAvantaj în București Mall și Plaza România prin programul FIDELIO

București Mall și Plaza România, împreună cu Credit Europe Bank, lansează o ofertă în premieră, punând la dispoziția clienților un număr de minimum patru rate fără dobândă prin noul program de loialitate CardAvantaj Fidelio, inclusiv în magazinele din afara rețelei Credit Europe Bank.

București Mall și Plaza România în colaborare cu Credit Europe Bank, oferă în premieră clienților celor doua mall-uri un nou program de fidelizare: “CardAvantaj FIDELIO”. Prin campania de lansare a programului CardAvantaj Fidelio, clienții vor beneficia, în perioada sărbătorilor, de minimum patru rate fără dobândă în oricare dintre magazinele din București Mall sau Plaza România, la cumpărăturile care depășesc 50 de lei. Oferta specială de plată în patru rate este valabilă inclusiv în magazinele din afara rețelei CardAvantaj și rămâne activă până la data de 10 ianuarie 2017.


În cazul tranzacțiilor realizate în magazinele care nu fac parte din rețeaua CardAvantaj, pentru a beneficia de cele patru rate, clienții pot înregistra aceste tranzacții în cele două puncte de informare puse la dispoziția clienților în cele două mall-uri.

Totodată, deținătorii de CardAvantaj se vor bucura de trei rate în plus față de numărul de rate standard pentru cumpărăturile realizate în rețeaua de parteneri din cele două mall-uri.

Mai mult decât atât, CardAvantaj FIDELIO le oferă clienților un bonus de 1% din valoarea tranzacției la magazinele partenere din cele două mall-uri, față de 0,3% bonus standard primit la CardAvantaj.

CardAvantaj FIDELIO va continua să ofere beneficii suplimentare clienților Bucuresti Mall și Plaza România și după campania de Crăciun (după 10 ianuarie 2017).  Oferta standard a programului CardAvantaj Fidelio va include minimum două rate fără dobândă în orice magazin din București Mall și Plaza România și un bonus de 0,5% pentru cumpărăturile făcute la comercianții din rețeaua CardAvantaj. În continuare, programul CardAvantaj Fidelio va avea pe tot parcursul anului multe alte promoții speciale pentru clienții săi fideli.

CardAvantaj este un card de credit pentru cumpărături în rate fără dobândă foarte popular, cu o rețea foarte vastă de magazine partenere. Pentru mai multe informaţii despre programul CardAvantaj FIDELIO, puteți accesa www.fidelio.ro sau www.cardavantaj.ro/fidelio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *