free download 78 travel guides written by experts

Bendeac intra din nou in rolul Fuego duminica aceasta

Vezi ce moment supercomic a pregătit actorul!

De 1 aprilie, Bendeac aduce supercomedia la Antena 1! Duminica aceasta, la “În puii mei”, cei de acasă se vor reîntâlni cu personajele lor preferate, între care şi Fuego. Îmbrăcat într-o pelerină roşie, Fuego, interpretat de carismaticul actor, va intra în mare fast în scenă, înconjurat de fanii săi înfocaţi. Numeroase persoane vin să asiste la înfăptuirea unor minuni spectaculoase! În rândul celor prezenţi va fi şi Delia care va sorbi cu smerenie fiecare cuvânt al maestrului. Muzica nu putea lipsi din această întâlnire spectaculoasă, aşa că Fuego by Bendeac va fi slăvit prin cântec.

Tot duminică, telespectatorii îi vor revedea pe Arthur, Maria şi Goethe care merg la farmacie să îşi cumpere medicamente, ajungând să o scoată din minţi pe farmacistă, dar şi pe Bujor şi Nicuşor care îşi deschid un salon de frumuseţe. Totul se va transforma însă într-o sală de tortură pentru bietele cliente, scopul real al lui Bujor şi Nicuşor fiind de a urâţi toate femeile din lume.

Ce alte momente de senzaţie a mai pregătit Bendeac pentru telespectatorii Antena 1, rămâne de văzut duminică, de la 20.20, la “În puii mei”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

De 1 aprilie, românii ţin păcăleala aproape, cu Antena 1. Dan Negru, campionul farselor le aduce românilor o ediţie specială “Plasa de stele”. Mihai Bendeac vine cu o porţie zdravănă de comedie, Gabi Firea îl omagiază şi poate păcăleşte pe Ovidiu Komornyik, iar filmul “Mincinosul mincinoşilor” îi va înveseli pe telespectatori încă de dimineaţă.

Bucuresti, 30.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *