free download 78 travel guides written by experts

Bendeac in duet exceptional cu Madalina Lefter – copilul minune care a cucerit Italia

Mihai Bendeac pregăteşte pentru ultima ediţie din acest sezon În puii mei, difuzată sâmbătă, 30 aprilie, de la 20.20, un duet excepţional cu Mădălina Lefter, copilul minune care înainte de a uimi Italia cu vocea sa, i-a fost colega chiar la În Puii mei.

Telespectatorii au cunoscut-o pe Mădălina Lefter la În puii mei, în primul sezon, înainte de a ajunge să fie cel mai tânăr angajat al televiziunii italiene RAI Uno, unde i s-a oferit un contract de exclusivitate pentru celebra emisiune-concurs "Ti lascio una canzone" ("Iti las un cintec"). Juriul emisiunii a rămas impresionat de vocea sa şi i-a acordat cele mai multe voturi.

Mihai Bendeac o readuce pe Mădălina în faţa telespectatorilor sâmbătă, de la 20.20, unde vor cânta împreună un cover după piesa Born This way, interpretată de Lady Gaga.

Mihai Bendeac este deja celebru pentru dueturile sale din timpul emisiunii. Printre cei alături de care a cântat se numără Gabriel Cotabiţă şi trupa VH2, Andreea Bănică, Xonia, Lora sau Dana Marijuana.

Bucuresti, 29.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *