free download 78 travel guides written by experts

Bem o cafea Starbucks în Liberty Center?

Lansarea centrului comercial Liberty Center pe 31 octombrie 2008 aduce cu ea o nouă deschidere a unei cafenele Starbucks. Cafeneaua oferă un meniu complet de băuturi pe bază de cafea apreciate în toate cele peste 16.000 de cafenele Starbucks din întreaga lume.

Situată la etajul I, deasupra intrării principale din centrul comercial Liberty Center, având o suprafaţă generoasă de 300 de metri pătraţi, o capacitate de 153 de locuri şi beneficiind de o terasă interioară, noua cafenea Starbucks oferă un meniu complet de băuturi pe bază de cafea apreciate în întreaga lume. Consumatorii au la dispoziţie o varietate de băuturi calde precum Caffè Latte, Caramel Macchiato, Caffè Mocha, sucuri de fructe şi ceai, deserturi precum brioşe cu ciocolată, afine sau scorţişoară şi mere, tort cu ciocolată New York sau Raspberry Cheese Cake.

De asemenea, din 11 noiembrie, la Starbucks debutează Promoţia de Crăciun în cadrul căreia clienţii pot găsi cafeaua boabe Christmas Blend, băuturile Toffee Nut Latte şi Dark Cherry Mocha şi desertul Apple & Spices Muffin, accesorii pentru pregătirea cafelei şi cadouri pentru cei dragi, toate personalizate în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Clienţii care locuiesc sau lucrează în zonă, precum şi cei care vizitează centrul comercial, vor avea ocazia să se bucure de cafea de cea mai bună calitate, beneficiind de serviciile legendare şi de "Al Treilea Loc", mediul confortabil pentru care Starbucks este recunoscut în întreaga lume, un loc în care clienţii se pot relaxa după o sesiune de cumpărături. 
 
Starbucks a pătruns pe piaţa din România pe 17 aprilie 2007, inaugurând prima locaţie în Plaza România din Bucureşti, cafeneaua din Liberty Center fiind cea de-a cincea din România. Deschiderea tuturor cafenelelor este rezultatul unui joint-venture (parteneriat cu capital mixt) dintre Starbucks Coffee Company (NASDAQ:SBUX) şi partenerul său european, compania Marinopoulos Coffee Company III SRL.

Bucuresti, 29.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *