free download 78 travel guides written by experts

belVita Start demareaza proiectul Mic Dejun 2.0 cu ajutorul prietenilor sai de pe Facebook

belVita Start și toti prietenii săi de pe Facebook încep să lucreze la Mic Dejun 2.0, cartea despre cultura micului dejun cu cel mai mare număr de autori din România.

belVita Start, singurii biscuți special creați pentru micul dejun de pe piața din România, demarează astăzi un nou proiect neconvențional: o carte despre cultura micului dejun, care include rețete, curiozități și obiceiuri legate de prima masă a zilei, informații nutriționale utile despre alimentele cele mai folosite la micul dejun și multe altele. Cartea este realizată prin contribuțiile aduse de către fanii de pe Facebook și cu sprijinul medicului nutriționist Corina Zugravu.

“Micul dejun este important, lucru știut de fiecare dintre noi. Cu toate acestea, stilul nostru de viață s-a schimbat odată cu vremea și este influențat de ritmul alert actual, care impactează implicit și micul dejun și cultura acestuia. Aceasta este una dintre ideile care au stat la baza proiectului Mic Dejun 2.0: realizarea unei cărți despre cultura micului dejun pentru ca, pe de o parte, să ne reamintim importanța acestuia, iar pe de altă parte să beneficiem de o imagine a stilului de viață actual, ca urmare a contribuției fanilor noștri” a declarat Maria Burnuz, Brand Manager Kraft Foods.

Întregul proiect va fi realizat prin intermediul paginii de Facebook belVita Start, unde consumatorii vor putea împărtăși rețetele care îi ajută să-și înceapă fiecare zi cu vitalitate sau experiențele lor legate de micul dejun, povesti despre obiceiurile lor și vor răspunde multor altor provocări care vor fi incluse în conținutul cărții Mic Dejun 2.0.

“Obiectivul nostru este să avem cel puțin 100 de autori care vor contribui la această carte prin intermediul Facebook, conținutul oferit de ei adăugându-se materialelor pe care belVita le va furniza ca urmare a cercetărilor realizate și a contribuției medicului nutriționist care susține această inițiativă. Fanii noștri sunt foarte activi și cunosc foarte multe despre beneficiile unui mic dejun echilibrat și sănătos și suntem încrezători că această carte va deveni un punct de referință pentru cultura modernă a micului dejun” a adăugat Maria Burnuz.

Conținutul nutrițional al retetelor furnizate de către fanii belVita pe durata campaniei va fi analizat de către dr. Corina Zugravu, pentru a include în cartea Mic Dejun 2.0 propuneri care oferă aportul recomandat de 20-25% din cantitatea zilnică de calorii necesara unui adult.

“Consider inițiativa BelVita Start binevenita și cred că, prin intermediul acestui proiect, vom putea, furniza informații utile pentru toți consumatorii care își doresc să înceapă ziua cu o masă echilibrată și sănătoasă, care să îi ajute să răspundă provocărilor vieții moderne, cum ar fi lipsa timpului ” a declarat Corina Zugravu.

Campania se va desfășura exclusiv pe Facebook timp de 4 săptămâni, pe parcursul cărora fanii belVita Start vor putea contribui cu materiale care pot fi incluse în cartea Mic Dejun 2.0, fie că este vorba de propunerea unor rețete, de furnizarea unui răspuns la întrebări sau de folosirea unei aplicații dedicate.

belVita Start sunt biscuiţi delicioşi, crocanţi, special creaţi pentru a fi parte a unui mic dejun echilibrat şi sănătos. Făcuţi din cereale integrale, bogaţi în cereale, sunt o sursă de fibre şi conţin vitamine şi minerale . Consumaţi ca parte a unui mic dejun echilibrat, cum ar fi alături de o cafea cu lapte şi un fruct, este dovedit clinic că eliberează treptat carbohidraţi timp de 4 ore, pentru a menţine consumatorii în formă întreaga dimineaţă.

Bucuresti, 03.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *