free download 78 travel guides written by experts

Belgia se califică în sferturile turneului final după un fabulos 4-0 împotriva Ungariei

În meciul de 10 transmis aseară de Pro TV, Belgia a învins Ungaria, scor 4-0!

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:01 – 23:49.

În minutul de maximă audiență, de la 22:44, peste 2 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Belgia și Ungaria.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 10 puncte de rating și o cotă de piață de 29.2%, următorul post clasat înregistrând 3.5 puncte de rating și 10.2% cotă de piață.

În ultima partidă disputată duminică în optimile de finală ale UEFA EURO 2016TM, Belgia s-a impus cu 4-0 în fața Ungariei. Belgienii au început excelent meciul, reușind în minutul 10 să deschidă scorul prin Alderweireld, care a marcat cu o lovitură de cap de la 6 metri. Ploaia de goluri s-a dezlănțuit în minutul 78, când Batshuayi a marcat la doar două minute distanță de la intrarea sa în teren. În minutul 79, Hazard marchează cu un șut la colțul lung, din 16 metri. Lovitura de grație a belgienilor a venit în minutul 91, când Carrasco a marcat cu un șut la colțul scurt!

Diseară, de la ora 19:00, Pro TV transmite LIVE super-meciul dintre Spania și Italia!

Aplicația Știrile Pro TV aduce cele mai noi informații de la UEFA EURO 2016TM, în timp real, direct pe telefonul mobil. Scorurile, statisticile și chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal sunt actualizate în fiecare secundă în secțiunea EuroScor. În categoria dedicată exclusiv UEFA EURO 2016TM se găsesc cele mai noi informații de la corespodenții Pro TV din Franța. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem Android, cât și pentru iPhone.

Sursa foto UEFA.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *